Franskmannen ble byttet inn for Alex Iwobi på stillingen 1-1 24 minutter ut i 2. omgang. To minutter senere hadde han sendt Arsenal i føringen. Han styrte et innlegg fra en upresset Kieran Gibbs elegant i nota med venstrefoten. Før scoringen hadde Arsenal hele 22 ballberøringer innad i laget.

Bare fem minutter senere ble det 3-1. Denne gangen var det assistmesteren Mesut Özil som slo innlegget. Skadeplagede Giroud møtte på første stolpe og headet ballen over Sunderlands keeper Jordan Pickford og i mål.

Målene var Girouds to første i årets Premier League. Fra før hadde han bare så vidt vært innom banen to ganger, også det som innbytter, i årets serie.

Dobbel

Bare to minutter senere scoret Alexis Sánchez sitt andre for dagen, og kampen var definitivt avgjort. Innbytter Aaron Ramsey var nest sist på ballen før Sanchez fikk vendt og tuppet ballen fint i buret. Sanchez har bidratt med fem mål og tre assist så langt i sesongen.

Det var også Sanchez som ga Arsenal ledelsen 19 minutter ut i 2. omgang.

Sunderland utlignet til 1-1 20 minutter ut i 2. omgang. Målet kom på straffespark. Petr Cech blir fintet ned, mens Jermain Defoe hamret ballen høyt motsatt.