På siste dag av overgangsvinduet var Ander Herreras mulige overgang fra Athletic Bilbao til Manchester United en av de det var knyttet størst interesse til. Men overgangen kan ha blitt spolert på utrolig vis.

For hele kvelden meldte flere spanske medier om tre representanter for den engelske klubben som var i kontroene til det spanske fotballforbundet hvor de forhandlet om en overgang. Disse var imidlertid langt fra klubbens representanter.

Etter at overgangsvinduet stengte skal Manchester United ha bekreftet at den dresskledde trioen var svindlere. Det melder The Guardians kjente fotballjournalist Daniel Taylor, som skal ha fått dette bekreftet fra høyt hold i klubben.

Det skal visstnok ha vært i et forsøk på å svindle til seg penger at de tre har diktet opp en historie som kunne sørge for at de fikk en del av kaka.

Ryktene om at noe slikt skulle ha skjedd kom tidligere på kvelden. Men de var nesten for utrolige til å tro.

Manchester United skal, naturlig nok, være særdeles lite fornøyde med trioens innblanding i saken. Siste ord er neppe sagt fra klubbens side, og ei heller fra det spanske rettsvesenet.