Ronny Deila gjorde ni bytter på laget som slo Malmö i midtuken, men reservene klarte likevel å dra i land tre poeng etter 3-1-seier borte mot Dundee United i den skotske eliteserien i fotball lørdag.

Bare Emilio Izaguirre og Leigh Griffiths overlevde fra startelleveren i midtuken da Deila hvilte flere spillere til returoppgjøret mot Malmö tirsdag.

Likevel tok den regjerende mesteren tre poeng da Dundee United var motstander lørdag.

— En fortjent seier og Ronny Deila vil være henrykt. Man må endre på laget når man spiller i Europa, sier BBC-ekspert Pat Bonner ifølge kanalens nettsted.

Og fornøyd, det er Deila.

– Det er godt å vite at vi kan gjøre ni bytter, men likevel vinne på bortebane, sier en fornøyd Deila, ifølge klubbens Twitter-konto etter kampen.

– Vi spilte en veldig god første omgang, men det var fryktelig irriterende å slippe inn mål helt på slutten.

Griffiths i slag

Griffiths, som scoret to mot Malmö, fortsatte målsankingen med sin 1-0-socring etter 17 minutter, og da Mark Durnan satte ballen i eget nett like før pause, virket kampen avgjort.

Det ville ikke hjemmelaget være med på, for på overtid i første omgang satte Chris Erskine inn reduseringen fra straffemerket.

2-1 sto seg til kvarteret gjensto. Da avgjorde Callum McGregor for godt med Celtics tredje for dagen.

Med tre poeng står Celtic med 13 av 15 mulige så langt. Det eneste poengtapet kom da seieren røk like før slutt mot Kilmarnock i forrige serierunde.

Nordmannen Stefan Johansen var også blant dem som ble hvilt i oppgjøret. (©NTB)