BARCELONA — BAYER LEVERKUSEN 2-1

Regjerende mester Barcelona måtte virkelig slite med å score i 2-1-kampen mot tyske Leverkusen på Camp Nou i mesterligaens gruppe E tirsdag.

Laget kjempet i 80 minutter før det fikk hull på den berømte byllen mot det tyske laget. Sergi Roberto satte den forløsende scoringen i mål. Luis Suárez ble matchvinner med sitt mål et par minutter senere.

Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen):

Det var Barcas første seier i gruppe E etter at spanjolene åpnet med 1-1 borte mot Roma for 13 dager siden.

Det katalanske storlaget må unnvære sin store stjerne Lionel Messi i minst seks uker framover. Det kan koste dem dyrt. Laget spilte seg til mange sjanser, men det man savnet mest var den forløsende pasningen som ofte fører til mål eller som finner bedre plasserte medspillere inne i feltet.

Spissene slet

Leverkusen fikk sin scoring da Kyriakos Papadopoulos fikk gå opp inne i feltet på en corner og heade ballen i mål. Barca-målvakt Marc-Andre ter Stegen rakk ikke opp i duellen.

0-1: Kyriakos Papadopoulos header Bayer Leverkusen i ledelsen i kamp med Jérémy Mathieu og keeper Marc-André ter Stegen. Foto: REUTERS/Sergio Perez/NTB scanpix

– Vi burde ha slått Barcelona i denne kampen. Det er bittert å stå tomhendt tilbake etter et oppgjør som dette, sa Christoph Kramer til DPA.– Barcelona har mange kvaliteter, og vi klarte ikke å holde dem unna sjanser. Men det er skuffende at vi måtte

– Det var ikke mye som skulle ha vært annerledes før vi hadde fått 2-0. Vi var nær en sensasjon, og det var vår egen skyld at vi tapte. Vi burde ha satset enda hardere i kontringene våre, sa Bender.

Både Luis Suárez og Neymar hadde sine forsøk, men var ikke kalde nok i avslutningsøyeblikket.

Overraskende Roma-tap

Roma fikk skikkelig bakoversveis i bortemøtet mot hviterussiske BATE Borisov og gikk på et 2-3-tap etter å ha kommet bakpå fra start av.

Igor Stasevitsj nettet etter åtte minutter før Filip Mladenvic økte til 2-0 fire minutter senere. Samme mann økte til 3-0 etter en drøye halvtime slik at det italienske hovedstadslaget fikk det langt fram til poeng.

Gervinho reduserte for gjestene etter 66 minutter, mens Vasilios Torosidis reduserte ytterligere med åtte minutter igjen av kampen.