• Se høydepunktene fra kampen øverst i artikkelen!

Arsenal — Barcelona 0-2

Det holdt i 70 minutter, men så måtte Arsenal gi tapt for Barcelonas angrepsrekke: Messi, Suárez og Neymar.

Nok en gang ble denne trioen matchavgjørende for de spanske gigantene. Barcelona hadde lenge slitt med å bryte igjennom Arsenals forsvarsmur, men da Neymar erobret ballen i gunstig posisjon 20 minutter før full tid, gikk det fort.

• Hvilket lag vinner Champions League? Stem nederst i saken!

Barcelona supertrio ble matchavgjørende nok en gang. Her jubler de for Messi 1-0-scoring mot Arsenal. Fra venstre: Neymar, Lionel Messi og Luis Suárez. Foto: Reuters

Brasilianeren ga ballen videre til Suárez, som spilte tilbake til en fremadstormende Neymar. Inne foran mål fikk Messi til slutt ballen. Alene med Arsenals keeper brukte han først en skuddfinte, før han plasserte ballen kontant i mål.

Messi: – Vi er fornøyde

– En bra gjennomført kamp av oss, og vi er fornøyde med å kunne reise hjem med et godt utgangspunkt før neste kamp, sier Messi i et intervju vist på Viasat 4. * Denne straffeskandalen får Twitter til å koke: – Tror ikke det jeg ser

Arsenal hadde frem til dette gjennomført en god kamp, men etter scoringen gikk forsvaret litt opp i limingen. Luis Suárez brant en hundre prosent-sjanse da han traff stolpen fra fem meter få minutter etter 1-0. Og syv minutter før full tid ble Lionel Messi felt innenfor 16-meteren av innbytter Mathieu Flamini. Straffen omsatte argentineren enkelt til 2-0. * Video: Denne Messi-straffen forbløffer Fotball-Europa

Her setter Lionel Messi inn 1-0-scoringen for Barcelona. Foto: Reuters

Helt på tampen var Neymar utrolig nær å øke til 3-0. Brasilianeren fikk ballen på bakre stolpe, men Petr Cech fikk slått headingen til side for mål.

Langli: – Gi opp Champions League, Arsenal

Dermed endte det 2-0 til Barcelona på Emirates i London. Arsenal får en vanskelig oppgave med å snu dette i Spania.

Fotballekspert Morten Langli mener Arsenal bare kan gi opp Champions League.

– Glem bortekampen i Barcelona. Få på stallfyllet i den kampen, og gjør alt for å vinne Premier League. Det er det som gjelder for Arsenal nå, sier Langli i Viasat 4s studiosending.