Dag-Eilev Fagermos mannskap viste tydelig fra start at laget ikke var ute etter noen tidlig scoring på Haugesund stadion i kveld.

— Helt nydelig

Publikum måtte vente helt til kampens 55. spilleminutt før gjestene hadde sin første avslutning mot Haugesund-målet.

På den annen side hadde ikke vertene stort mer å komme med de heller. Foruten en Engblom-mulighet 20 minutter ut i kampen, var ikke Haugesund virkelig nære scoring før debutant Henrik Kjelsrud Johansens «utligning» i den tillagte tiden ble annullert.

- Haugesund hadde vel bare én stor sjanse i løpet av kampen. Det forteller hvor gode vi var defensivt. Vi hadde en kynisk plan, og den klarte vi å gjennomføre til punkt og prikke. Helt nydelig, smiler treneren.

- Johnsen var «outstanding»

Haugesund-forsvarerne hadde god kontroll på den hjemvendt Japan-proffen Frode Johnsen i store deler av kampen. Det vil si, til det gjenstod fem minutter av ordinær tid.

- Vi scorer på et innøvd dødballtrekk hvor Frode (Johnsen) demonstrerer hvilken god fotballspiller han fremdeles er. Han var helt «outstanding» i dag, roser trener Fagermo.

Torgeir Børven forsvant til hovedstaden og Vålerenga i sommerens overgangsvindu, og virket å være savnet på topp for skienslaget.

— Defensivt er vi bunnsolide. Offensivt er vi ikke så gode, konkluderer Odd-treneren.