Stavanger (aftenbladet): EIK-spilleren Kenneth Grande (23) skal på et tre ukers treningsopphold med Bryne fra 10. november.

Jærklubben skal benytte de tre siste ukene av sesongen til å se nærmere på lokale talenter. Grande hadde en god vår på EIKs midtbane før han i sommer brakk et bein i foten.

Han kom tilbake og avsluttet sesongen med stil på laget som endte på 2. plass i 2. divisjon bak suverene Åsane. Grande, som opprinnelig er fra Orre, spilte også i Bryne i 2010-sesongen.

Midtbanespiller Kenneth Grande (EIK) skal trene med Bryne i november.

Grande er i dialog med EIK om ny kontrakt for neste sesong.— Vi ønsker å se på lokale spillere med potensial. Selv om en spiller har levert bra i 2. divisjon, er 1. divisjon ett steg opp, påpeker sportslig leder Bjarne Lodden i Bryne.

Fjelde og Halvorsen

Også Vikings Pål Fjelde (midtstopper Viking, 20 år) og Ålgård-keeper Marius Halvorsen (16) skal trene med jærlaget i denne perioden. Bryne vil muligens invitere flere lokale til å vise seg fram de tre siste ukene i november.

Trener Gaute Larsen sier spillerne blir invitert for at de skal vurderes opp mot en plass i neste års A-tropp.

— 4. november skal vi ha en evaluering sammen med styret i Bryne. Innen den tid håper jeg vi er enige med både Sabri Khattab og Henrik Breimyr om nye kontrakter. På det møtet håper jeg også vi kan få klarhet i forutsetningene for neste sesong, om vi kan hente forsterkninger eller må tenke lokal profil og utvikling av egne spillere, forklarer Gaute Larsen overfor Aftenbladet.