Liverpool — Tottenham 3-2

Mario Balotelli fikk endelig slutt på måltørken da han scoret sitt første i ligaen for Liverpool. Målet ga de rødkledde 3-2-seier mot Tottenham.

Den italienske urokråka hadde scoret to mål fra før, ett i Champions League og ett i ligacupen, men sto uten nettkjenning i serien siden sommerens overgang fra Milan.

Mot Spurs klarte endelig 24-åringen å finne nettmaskene, og målet etter 83 minutter avgjorde den svært viktige kampen.

Tottenham svarte to ganger

Fra før hadde Lazar Markovic og Steven Gerrard gitt hjemmelaget ledelsen, men begge gangene utlignet Tottenham noen minutter senere. Først ved sensasjonen Harry Kane, så ved Moussa Dembélé.

De klarte ikke å gjøre det for tredje gang, og dermed ble alle tre poengene igjen på Anfield.

Liverpools seier styrker håpet om å komme blant de fire beste, mens tapet er et hardt slag for Tottenham. Laget har fløyet høyt i det siste, men klarte ikke å benytte sjansen til å komme à poeng med erkerival Arsenal.

Tottenham er nummer seks med 43 poeng, mens Liverpool er plassen og poenget bak dem igjen.

Arsenal slapp med skrekken

Arsenal så ut til å ha kontroll, men slapp Leicester inn i tirsdagens Premier League-kamp. Til slutt seiret likevel londonerne 2-1. Snaue halvtimen ut i kampen kom ledermålet signert midtstopper Laurent Koscielny. Franskmannen var våkent framme på Mesut Özils hjørnespark og bredsidet ballen i korthjørnet.

2-0 kom fem minutter før pause, og igjen var Özil sentral. Tyskeren sendte av gårde et godt skudd som Leicesters veterankeeper Mark Schwarzer måtte gi retur på. Den satte Theo Walcott sikkert i mål.

Kroatiske Andrej Kramaric ble hentet til Leicester i januar for å skyte klubben ut av nedrykksstriden, og kvarteret ut i annen omgang banket han inn reduseringen.Flere mål ble det imidlertid ikke.

Første borteseier for QPR

I Queens Park Rangers' 12. forsøk fikk laget endelig med seg poeng fra fremmed gress. Mål av Leroy Fer og Bobby Zamora ga 2-0 og tre poeng i møtet med Sunderland.

QPR har vært nærmest komiske på bortebane denne sesongen, men i tirsdagens kamp klarte de endelig å ta poeng.

Fer ga London-klubben ledelsen etter 17 minutter, og på overtid i første omgang doblet Zamora ledelsen.

N'Doye strålte i Hull-debuten

Tidligere FC-København-spiller Dame N'Doye ble kampens store spiller da Hull slo Aston Villa 2-0 i Premier League tirsdag.

Hull har slitt tungt den siste tiden, men tok tre viktige poeng i nedrykksstriden mot et blekt Villa-lag. N'Doye ble både tilrettelegger og målscorer i 2-0-seieren tirsdag kveld. (©NTB)