West Ham hadde kun vunnet én av sine åtte siste Premier League-kamper. Mot Tottenham søndag mistet de seieren fem minutter på overtid i en kamp som endte 2-2. Tottenham startet kampen best og var nær ved å ta ledelsen ved både Nabil Bentaleb og toppscorer Harry Kane. Sistnevnte traff kun stolpen med sitt skudd.

I stedet var det West Ham som scoret kampens første mål. Cheikhou Kouyaté gikk til værs og stanget et innlegg fra Aaron Cresswell i mål bak Hugo Lloris. 0-1 var også resultatet da lagene gikk i garderoben.

Annullert mål

Tottenham-stjerne Christian Eriksen startet på benken, men var ikke overraskende på banen da dommer Jonathan Moss blåste i gang de siste '45. Det hjalp imidlertid lite for et tamt Tottenham-lag. Like etter at timen var passert doblet Diafra Sakho ledelsen for gjestene.

Mot slutten av omgangen tok Tottenham mer over, og laget fikk blant annet et mål annullert for offside kvarteret før slutt. Fem minutter senere ble det likevel Spurs-jubel på eget gress.

Danny Rose plukket opp nedfallsfrukten fra et hjørnespark og satte ballen via bakken og i en fin bue over Adrián.

Dramatikk

I det kampuret hadde gått langt over 90 minutter så det ut til at kampen skulle ende 1-2, men fem minutter på overtid fikk Kane straffe etter en duell med Alex Song.

Tottenhams gullgutt var selv eksekutør, men misset fra elleve meter. 22-åringen var imidlertid våken på returen og utligningen var et faktum.

Like etter West Hams avspark blåste Moss av kampen.

Med resultatet blir Tottenham værende på 6.-plass, men Liverpool kan gå forbi London-laget med seier mot Southampton senere søndag. West Ham ligger fremdeles på 8.-plass.