Vindbjart fortsetter å forsterke foran en ny sesong.

Etter at fjorårets sesong langt fra ble noen suksess, ble det mandag klart at Jon Hodnemyr skal spille første halvdel av sesongen i den blå trøya.

Hodnemyr om presset som gjør at han gir seg:

Tirsdag melder trener Steinar Skeie at han har hentet tilbake Kjetil Myrvold, som har lang fartstid i Vindbjart tidligere.

— Som å vinne i Lotto

— Å få Kjetil med på A-laget, er rett og slett utrolig gøy. Han er VFK-gutt, kjenner kultur og spillestil, har en veldig høy status i spillergruppa, og er en veldig godt likt person. Dessuten så er han motivert som en 18 åring, melder Skeie på sin Facebook-profil.

— Dette var som å vinne i Lotto, skriver han videre.

Myrvold har den tilbragt den siste perioden i Torridal i 4. divisjon, men er nå tilbake for å kjempe for venndølene hvor han var kaptein fram til sesongen 2014.

Jerv-spillere til Arendal

Vindbjart er ikke det eneste laget som har rukket å forsterke troppen foran sesongen. Arendal fotball har hentet to spillere som var viktige brikker for Jerv da de rykket opp fra 2. divisjon til 1. divisjon. Steinar Berås og Tobias Olsvik er begge klare for klubben som trenes av Knut Tørum.

Steinar Berås er klar for Arendal fotball. Her sammen med Jerv-sponsor Knut Ugland etter opprykket i 2014. Foto: Arkiv, Sondre Steen Holvik

— De er spillere med erfaring fra nivået og vet hva som må til for at vi skal utvikle laget ytterligere. Begge bidrar også til å styrke oss offensivt og forsterker den lokale profilen vår. Derfor passet dette perfekt, både for oss og spillerne. Når klubbene i tillegg ble enige, så var dette en god start på 2016 for oss, sier Geir Fone, sportslig leder i klubben, til Arendal fotballs hjemmeside.

Klubben har også signert Marius Andersen fra Fløy.

Fløy henter to nye navn

Flekkerøyklubben har på sin side hentet inn Torjus Kydland, hentet fra Vigør. Tommy Taylor har også hentet inn Johan Naglestad, som kommer fra Donn og som tidligere har spilt collegefotball i USA.

En annen Naglestad, Markus, er på prøvespill med Start. En avklaring rundt hans framtid i Start kommer trolig i løpet av uka.

Jerv sitter enn så lenge stille i båten hva gjelder overganger foran sin andre sesong i vår nest øverste divisjon. Steinar Pedersen er som kjent borte, mens Jan Jenssen har signert ny kontrakt ut 2018.