Etter flere gode kamper de siste ukene, landet Åsane-laget på jorda med et brak sist mandag. Lørenskog gjorde som de ville, og vant 4-1. I dagene etter har laget trent på det som var det største problemet; organiseringen på dødballer.

— Tre av baklengsmålene mot Lørenskog kom på dødballer. Derfor har vi jobbet målbevisst de siste dagene med dette, sa Brochmann til BT.no.

Det var tydelig at dette ga resultater.

— Åtvidaberg skapte bare en halvsjanse i løpet av hele kampen, sa Brochmann.

Også fremover på banen løsnet det. Spesielt for Trond Heggestad, som scoret tre mål.

— Jeg bruker ikke fremheve enkeltspillere. Men i dag vil jeg fremheve Trond. Tre mål i en kamp som denne er en stor prestasjon, sa treneren, som likevel mente at lagets beste spiller var på den andre enden av banen.

— Begge våre midtstoppere spilte meget godt, men André Herfindal var utrolig god i dag, oppsummerte en fornøyd Espen Brochmann.

— Det vil alltid være knallhard plass om spissplassen. Tre mål hjelper, men jeg er nødt til å prestere godt hele tiden. Jeg går ikke rundt og regner med at jeg skal score tre mål, men jeg håper jo alltid. Laget vi møtte i dag var ikke noe stort lag, men det kan ha med å gjøre at vi spilte langt bedre enn mot Lørenskog, sa tremålsscorer Heggestad.