28. februar må alle klubbene i eliteserien søke om ny klubblisens og dokumentere sine inntekter for neste sesong. I den anledning trenger RIHK å overbevise ishockeyforbundet om at de har fått økonomien på stell igjen.

— Vi kan friskmelde Rosenborg når lisensen er på plass. Da kan vi ta fatt på det sportslige, og bygge et lag som kan være med i toppen av norsk ishockey, sier administrerende direktør Per Jørgensen.

Frir til supporterne

Jørgensen ber nå alle som bryr seg om klubben om å kjøpe sesongkort for neste sesong. Det for at Rosenborg kan synliggjøre ovenfor forbundet at de har inntekter som skal til for å spille i eliteserien.

— Det er en kjempemulighet for alle hockeyinteresserte i Trondheim å bidra til at byen fortsatt har et hockeylag i toppen, sier han.

Rosenborg har denne sesongen hatt et snitt på 1700 tilskuere på sine hjemmekamper. Jørgensen berømmer det trønderske publikummet.

— Supportere, støttespillere og Kjernen har vært helt fantastiske. Derfor frir jeg nå til dem som leverer på hver kamp, sier han.

Må selge så mange som mulig

I fjor solgte klubben rundt 300 sesongkort. Da var bare rundt 100 av disse solgt uavhengig av sponsoravtaler. Jørgensen har nå et ambisiøst mål om å selge 500 sesongkort.

— Det hadde vært fantastisk, men selger vi halvparten er det bra også. Jo flere vi selger, jo kraftigere er innsalget til ishockeyforbundet, sier han.

Skandale for hockeymiljøet

Mister hockeylaget lisensen, tror direktøren at det kan ta 15 år før de er et topplag igjen.

— Det vil være en skandale for hockeymiljøet i Trondheim om vi ikke får fortsette på toppnivå. Tenk på alle våre små hockeytalenter som har en drøm om å spille for Rosenborgs A-lag, sier Jørgensen

- Hva kan de som kjøper sesongkort forvente å se når de kommer til Leangen neste sesong?

— Da får man se et lag som har blitt ett år eldre, med mange unge spillere som løfter seg fra kamp til kamp. Publikum vil også få se Lou Dickenson og Brady Hjelle, sier den administrerende direktøren.

2014/2015-sesongen starter i september, og til den tid skal Leangen Ishall ha på plass to storskjermer samt bygge et flunkende nytt VIP-anlegg, hvis alt går etter planen.

PS! Søndag 23. februar gjester Sparta Warriors Leangen Ishall. Dette blir Rosenborgs første kamp etter OL-Pausen.