— Det var bare tre som hoppet 1,95 meter, og hun deler fjerdeplassen med nåværende verdensener Anna Tsjitsjerova, så man kan ikke være for misfornøyd etter konkurransen, sier Hollup.

Les hva Tonje Angelsen sa etter konkurransen.

- Hun hopper bra

Det var ni damer i feltet, og ingen av dem har en personlig rekord som er under 1.97. Det er også Angelsens rekord, som hun tok for to år siden, da hun skaffet Norge EM-sølv. Størsteparten av damene hun konkurrerte imot har hoppet over to meter.

— Jeg synes faktisk at det var veldig bra på Bislett. Hun har kun to prøvehopp før konkurransen, noe som er svært ideelt ettersom hun unngår å bruke mye energi på det, så klarer hun 1,85 meter og 1,90 meter på første forsøk, og hun hopper bra, fortsetter han.

Angelsen spratt enkelt over både 1,80m, 1,85m og 1,90m, men på 1,95 ble det tre forsøk og tre riv.

— Hun lyktes ikke helt på 1,95 meter, men når hun har hoppet to konkurranser over fem dager, og hopper bedre enn 1,90 i begge , så er det betryggende og bra, sier han og refererer til BDO-lekene på Stjørdal forrige helg.

Skal jobbe med stegene

Nå får de en treningsuke før Angelsen skal delta i konkurranse igjen neste helg, når det europeiske lagmesterskapet i Estland står for tur.

— Nå skal vi få lagt inn litt løpe- og basisstyrkeøkter, og ei økt der vi får jobbet med de siste to stegene og satsen, samt å få med armbruken. Tilløpet frem til de siste to stegene sitter fint, så det er kun småjusteringer vi må prøve å få tid til å se på, sier Hollup.

Det er over to måneder igjen før EM i Zürich, Angelsens store mål for sesongen, og treneren er ikke stresset.

— Målet i Estland blir å hoppe fra 1,90 og oppover. Det blir spennende å se hvordan det går, sier han.