Huddersfields Murray Wallace ble utvist etter kun 17 minutter. Bortelaget holdt likevel stand mot et måljagende Norwich til pause.

Etter hvilen scoret Norwich tre ganger på seks minutter, ved Bradley Johnson (2) og Nathan Redmond. Cameron Jerome og Lewis Grabban la på til henholdsvis 4-0 og 5-0. Alexander Tettey har vært en fast brikke på laget som rykket ned fra øverste divisjon forrige sesong.

Norwich toppet tabellen i midten av oktober, men kun én seier på de neste ti kampene sendte laget ned på 11.-plass. Seieren mot Huddersfield var den andre på rad. Nå ligger de gule og grønne kun to poeng bak Watford, som innehar sjetteplassen som gir kvalifisering for spill i Premier League.

Jonathan Parr satt på benken i hele kampen da hans Ipswich spilte 0-0 borte mot Bolton. Landslagsspillerne Mats Møller Dæhli og Joshua King var ikke i troppen for sine lag. Dæhlis Cardiff tapte 3-5 for Bournemouth, som topper tabellen, mens Kings Blackburn tapte 1-3 for femteplasserte Brentford.

Engelsk mesterskapsserie lørdag, 21. runde:

_Birmingham – Reading 6-1 (4-1)

Mål: 1-0 Paul Caddis (3), 2-0 Demarai Gray (10), 2-1 Glenn Murray (18), 3-1 Gray (23), 4-1 Gray (45), 5-1 Andrew Shinnie (46), 6-1 Dave Cotterill (59).

15.240 tilskuere._

_Bolton – Ipswich 0-0

15.186 tilskuere.

Jonathan Parr var ubenyttet reserve for Ipswich._

_Bournemouth – Cardiff (3-1)

Mål: 1-0 Matt Ritchie (1), 2-0 Harry Arter (42), 2-1 Kenwyne Jones (45), 3-1 Marc Pugh (45), 3-2 Sean Morrison (48), 4-2 Yann Kermorgant (66), 4-3 Morrison (77), 5-3 Callum Wilson (88).

10.440 tilskuere._

_Brentford – Blackburn 3-1 (1-1)

Mål: 1-0 Jonathan Douglas (15), 1-1 Rudy Gestede (45), 2-1 Andre Gray (54), 3-1 Jota (61).

11.848 tilskuere._

_Charlton – Blackpool 2-2 (1-1)

Mål: 0-1 Chris Eagles (24), 1-1 Yoni Buyens (37), 2-1 Jordan Cousins (55), 2-2 Steve Davies (88)._

_Leeds – Fulham 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Hugo Rodallega (60).

27.264 tilskuere._

_Middlesbrough – Derby 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Patrick Bamford (6), 1-0 Grant Leadbitter (str. 63).

17.434 tilskuere.

Rødt kort: Ryan Shotton (62), Derby._

_Norwich – Huddersfield 5-0 (0-0)

Mål: 1-0 Bradley Johnson (46), 2-0 Nathan Redmond (47), 3-0 Johnson (50), 4-0 Cameron Jerome (69), 5-0 Lewis Grabban (77).