Legenden møtte fredag den tidligere argentinske presidenten Nestor Kirchner på presidentresidensen Los Olivos. Kirchners kone Cristina er for tiden Argentinas president. 49 år gamle Maradona var svært skuffet etter at han måtte gå av som trener for Argentina. Avskjeden kom i etterkant av det stygge 0-4-tapet mot Tyskland i VM-kvartfinalen under mesterskapet i Sør-Afrika.

– De snakket om fotball og historie. Det var litt om alt med gamle anekdoter. Et møte mellom venner, sier Kirchners talsmann Juan Manuel Abal Medina.

Maradona hadde med seg en signert landslagsjakke til den tidligere presidenten. Sist Maradona var i mediene var 28. juli da han anklaget fotballpresident Julio Grandona for løgner som følge av treneravgangen. Han mente også lagmanager Carlos Bilardo hadde sveket ham.

Maradona hevdet at han fikk forsikringer om at jobben ikke var fare, men kort tid etterpå ble han fjernet fra stillingen. Angivelig måtte Maradona gå fordi han nektet å gjøre endringer i apparatet rundt seg. Den tidligere Napoli-stjernen var bare landslagssjef i 18 måneder.

Han fikk raskt støtte fra Cristina Kirchner. Presidenten uttalte at hun var lei seg over sparkingen og at legenden ikke fortjente en slik behandling.

(©NTB)