ALMERIA — REAL MADRID 1-4

Real Madrid er utstoppelige i hjemlig La Liga, den spanske cupen og i Champions League.

Fredag kveld ble Almeria slått 4-1 på bortebane i det som var lagets siste seriekamp i 2014. Dette var Real Madrids 20. strake seier i alle turneringer!

Barcelonas spanske rekord på 18 (satt i 2005-06) ble slettet tirsdag da Real slo Ludogorets 4-0. Det var Reals sjette strake seier i Champions Leagues gruppespill, og den 19. seieren på rad i alle turneringer.

Almeria-straffe

Fredag kom nummer 20. Isco ordnet 1-0 etter 33 minutter da han tok ned ballen i feltet, gjorde et par finter og plasserte ballen i nettet.

0-1: Isco (til høyre) kan feire scoring sammen med Marcelo.

Verza utliknet for Almeria med et nydelig langskudd etter 39 minutter, men to minutter senere var Real tilbake i ledelsen etter en vakker og velplassert heading fra Gareth Bale. Dermed 2-1 til pause.Almeria lå fjerde sist før kampen, men fikk en kjempesjanse til 2-2 etter 62 minutter da laget fikk straffe. Keeper Iker Casillas vartet opp med en strålende redning på forsøket fra Verza.

Ronaldo-dobbel

Slike sjanser må man benytte seg av når man møter Real Madrid og Cristiano Ronaldo. 81 minutter var spilt da Ronaldo kombinerte fint med Karim Benzema og satte inn bortelagets tredje for kvelden.

Ronaldo hadde egentlig en anonym kveld, men i kampens 88. minutt satte han inn 4-1. Dette var Ronaldos mål nummer 61 i hele 2014, og hans 25. seriemål så langt denne sesongen.

Når vi i tillegg tar med at portugiseren har scoret fem mål i Champions League, bør det være tydelig for alle at vi snakker om det som per i dag er verdens fremste målsnik.

Klubb-VM neste

Real Madrid topper tabellen med 39 poeng på 15 seriekamper. Laget har 13 seirer og to tap — nederlagene kom i runde to og tre mot henholdsvis Real Sociedad og Atletico Madrid.

Neste uke skal Real til Marokko for å delta i klubb-VM, derfor er kampen mot Sevilla i siste serierunde før jul utsatt til februar.

Barcelona er fem poeng bak og møter Getafe og Córdoba i sine to siste seriekamper i år.