TRONDHEIMS-ØRN-MEDKILA 1-0

RANHEIM (adressa.no): Topplagene i kvinnenes eliteserie har lagt merke til spesielt to Trondheims-Ørn-spillere denne sesongen.

Inger Ane Hole og Guro Reiten har begge spilt seg inn i landslagsdiskusjonen, og det har gjort sitt til at både årets seriemester LSK kvinner og serietoer Stabæk har sendt brev til Trondheims-Ørn og vist interesse for landslagsspillerne.

— En anerkjennelse

Midtstopper Hole, som har ett år igjen av kontrakten sin, sier imidlertid blankt nei.

— Det er hyggelig at de er interesserte, men jeg tror nok jeg blir i Trondheim fremover, sier hun til adressa.no.

Dermed blir hun værende i Trondheims-Ørn, som klatret til åttendeplass på tabellen etter 1-0-seieren over Medkila lørdag.

— Det hadde vært artig å få prøve seg, og det er en anerkjennelse med interessen, men akkurat nå føler jeg at jeg har mer å bidra med i Trondheim. Det er så mye spennende som skjer i Trondheims-Ørn, og jeg trives godt i Trondheim. Derfor har jeg ingen planer om å dra til østlandet med det første, sier midtstopperen.

Ønsker å bygge noe

Guro Reiten er derimot litt mer usikker på fremtiden.

USIKKER: Mens Hole blir må Guro Reiten tenke seg nøye om før hun bestemmer seg for fremtiden. Foto: MARI VOLD

— Det er en del klubber som har vist interesse. Jeg har sagt jeg ikke skal tenke så mye på det akkurat nå, men jeg ser ikke bort fra at jeg ikke er her neste år. Det er fort mulig, det, sier hun.Angrepsspilleren sier hun tenker utvikling, og påpeker at hun føler hun fortsatt kan utvikle seg i Trondheim.

— Jeg føler vi er på vei oppover – både på og utenfor banen. Det er en reise som bare blir bedre og bedre, og om vi fortsetter som dette de neste årene kommer Ørn til å være en klubb i toppen fremover, sier hun.

Misfornøyd med åttendeplass

I toppen har de defintivt ikke vært denne sesongen. Målet var topp fem , men det endte altså med en åttendeplass etter tre poeng i sesongens siste kamp. Seieren satt imidlertid langt inne. Hege Nordvik scoret kampens eneste scoring med en kanonkule via tverrligger like før slutt.

— Vi er relativt misfornøyd med en åttendeplass i serien. Men når vi varierer så mye fra kamp til kamp – og tar poeng fra Stabæk og LSK, mens vi ikke klarer det mot Klepp og Amazon – da havner vi i ingenmannsland. Vi har slitt med å ta poeng mot lagene vi bør slå. Det er sesongen oppsummert, sier Reiten.

Hole poengterer at Trondheims-Ørn vant fortjent lørdag.

— Det var deilig. Ut fra ballinnehav var det fortjent, selv om det ikke var så mange sjanser. Vi har litt å jobbe med der, sier hun.

Heller ikke midtstopperen er spesielt tilfreds med sesongen.

— Vi skal være på øvre halvdel. Det må vi sette oss som mål med de spillerne vi har. Men da må vi score mål, sier hun.