Real Madrid — Leganes 3-0

Gareth Bale scoret to ganger da Real Madrid banket Leganés 3-0. For Cristiano Ronaldo er fasiten null mål i fem strake hjemmekamper.

Portugiserens rekke uten scoringer på Santiago Bernabéu er den lengste han har hatt så langt i Real Madrid-trøya. Det bekymrer imidlertid ikke Zinédine Zidane.

– Jeg tror ikke han er bekymret, han ser skarp og lojal ut. Det er sant at han liker å score mål, spesielt på denne stadion, men han er rolig, sier Real-treneren.

Forrige gang Ronaldo scoret i Real Madrids storstue var i 2-1-seieren mot Sporting Lisboa i mesterligaen 14. september.

Bale-dobbel

Mot Leganés sendte Bale hovedstadslaget i føringen etter 38 minutters spill, før han så doblet ledelsen like før pause. Álvaro Morata fastsatte sluttresultatet til 3-0 litt under et kvarter før slutt.

– Jeg er fornøyd med jobben alle la ned, sa Zidane uten å ville trekke fram en spesiell spiller.

– Det vil alltid være én eller to som utgjør forskjellen, men det fine i dag var laget.

Økte forspranget

Seieren gjør at Real Madrid økte forspranget til tabelltoer Barcelona til fem poeng. Barcelona har imidlertid en kamp til gode på Real. Katalanerne gjester Sevilla senere søndag.

Real Madrid-supporterne kunne dessuten glede seg over at Luka Modric var tilbake på banen etter å ha vært ute i en måned med en kneskade.

74.269 tilskuere så matchen på Santiago Bernabéu søndag.