ULLEVAAL (Aftenbladet): Det er ikke mange midtstoppere på et A-landslag som står uten klubbkontrakt innen et par måneder.

Det er imidlertid tilfellet for Vikings Johan Lædre Bjørdal.

Ønsket

I flere måneder har hans agent, Tore Pedersen, ført dialogen med klubbdirektør Arne Larsen Økland — uten at partene har kommet til noen form for enighet.

For et par uker siden gikk fristen for å svare på midtstopperens siste tilbud ut, uten at Viking hørte noe.

Dermed antydet Larsen Økland at Lædre Bjørdal ikke hadde et tilbud å forholde seg til lenger. Samtidig gjorde klubbdirektøren det klart at Viking fortsatt ønsket 27-åringen med videre.

Snart bosmanspiller

Fredag kveld debuterte Lædre Bjørdal på landslaget. Selv om Kypros neppe er en motstander utenlandske klubber lar seg blende av bra stopperspill mot, innser Lædre Bjørdal at han sitter med gode kort på hånden framover, enten det er overfor Viking eller andre klubber.

-Ja, men samtidig er det sant at jeg fortsatt er i dialog med Viking om en ny kontrakt. Dere må tro meg på det, det er absolutt mulig at jeg signerer en ny avtale med klubben. Kontraktsforhandlinger tar ofte litt tid, understreker egersunderen overfor Aftenbladet i Oslo.

- Har du tenkt tanken at det kan være gunstig å være bosman (uten kontrakt snart) samtidig som du er landslagsspiller?

— Nei, ikke i det hele tatt. Vi har ting på gang i Viking for tiden, svarer Lædre Bjørdal og sikter til oppturen det har vært under Kjell Jonevret.

Høyst trolig spiller han også tirsdagens VM-kvalifisering mot Sveits på Ullevaal også.