Åge Hareides Malmö gikk på et sviende 0-3-tap for Häcken fra Göteborg i Allsvenskan torsdag. Samtidig vant IFK Göteborg 3-0 over AIK og overtok tabelltoppen.

Alle målene på Malmö-stadion kom etter pause. Samuel Gustafsson, Nasiru Mohammed og Egzon Binaku scoret målene, og påførte Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Bergets lagkamerater sesongens første tap. Berget spilte hele kampen, mens Wolf Eikrem ble byttet ut sju minutter før full tid.

IFKs storscorer Lasse Vibe gjorde 1-0 før pause, mens AIKs Per Karlsson var uheldig å sette ballen i egen mål til 2-0. Mikael Boman scoret kampens siste 20 minutter før slutt.

IFK med Thomas Rogne og Haitam Aleesami i laget leder med 2 poeng foran Elfsborg. Både Rogne og Aleesami spilte hele kampen.

Malmö ligger på fjerdeplass med sine 18 poeng etter at ni serierunder er unnagjort.