Fotball , 24. juli 2006 , Tippeligaen , Stabæk - TromsøMike Kjølø Stabæk falt om på bakken Foto: Digitalsport

Bohinen har lagt ut en beklagelse til Mike Kjølø på Stabæks nettside .

Beklagelsen kommer etter klubbens behandling av Mike Kjølø, som ble tilbudt en langt dårligere kontrakt etter at han ikke hadde spilt nok kamper i årets sesong. Grunnen til at Kjølø ikke spilte nok kamper, var en langvarig skade.

Det er særlig dette intervjuet med Budstikka som Kjølø har reagert på.

" Noen ganger er det bare en ting som duger: Å legge seg paddeflat og be om unnskylding. Måten Stabæk har håndtert og kommentert saken om Mike Kjøløs situasjon i klubben på, er en sånn. Mike har i en årrekke vært vår kaptein, en nøkkelspiller og en lojal Stabæk-gutt som ble med klubben ned i Addecco-ligaen og ledet den opp igjen. Han skal behandles som den hedersmann han er, skriver Bohinen.

— Det finnes sikkert mange forklaringer på at dette har blitt som det er. Til syvende og sist koker det hele ned til en feilvurdering. Sånne kan sikkert de fleste virksomheter av og til gjøre, så vårt eneste fokus akkurat nå er å rette feilen opp igjen.

— En vanlig fremgangsmåte i slike problematiske situasjoner er å si at ”vi ble feil gjengitt i media”. Det skal vi ikke dekke oss bak. Saken er riktignok komplisert og med mange fasetter, men det er vårt ansvar at vi formulerer oss slik at vi blir tydelig og riktig gjengitt. Når vi oppfattes som å si at ”kynisme er ok” er det ikke journalisten som har et problem, men Stabæk som har et problem. Ordet ”kynisme” skal ikke høre til i Stabæks vokabular. Vi verken er – eller skal være en kald og kalkurende klubb som benytter oss av muligheter. Vi skal stå rettferdighet, ærlighet og fair play både på og utenfor banen. Og det siste er minst like viktig som det første.

Dette er derfor en uforbeholden beklagelse fra Stabæk, fra meg selv og fra klubbens øvrige ledelse. Beklagelsen går først og fremst til Mike Kjølø, men også til alle våre øvrige spillere, våre tilhengere, sponsorer og andre som har et hjerte for Stabæk.

— Klubben har fått en stygg ripe i lakken. Den skal vi ikke dekke over kosmetisk, men rette opp igjen i det vi gjør – både kortsiktig i forhold til Mike, og langsiktig i forhold til alt vi skal prestere, lansere og stå for. "