I og med Marius Lode ikke anket dopingdommen, må han stå over de to siste serierundene. Denne sesongen har han vært klart forsvarets beste spiller. Til dagens kamp velger trener Gaute Larsen å bruke Pål Fjelde i spann med Krister Wemberg. Sist helg spilte Fjelde sammen med nettopp Marius Lode.

Krister Wemberg sto over kampe mot Follo sist, på grunn av en skade på framsiden av låret. Han regner selv med å være klar til dagens viktige kamp mot et formsterkt Ranheim.

Pål Fjelde, som har spilt meget bra de to siste kampene for Bryne, lever farlig med sine to gule kort. Og skulle han få kort, samtidig som Marius Lode er ute resten av sesongen, så vasser ikke akkurat Bryne i midtstoppere.

Ranheim har bak seg fem kamper på rad uten nederlag, og ligger før dagens kamper på en fjerdeplass på tabellen. De har således veldig mye å kjempe om i forhold til å sikre seg en kvalikplass.

Bryne er nummer ni på tabellen, men bare to poeng foran Bærum, som ligger under nedrykksstreken. Å få med seg et poeng fra Trondheim vil være veldig viktig for Bryne i dagens kamp.

Bryne stiller slik (4-4-2): Anders Kristiansen – Vegar Landro, Pål Fjelde, Krister Wemberg, Paul Addo – Jon-Helge Tveita, Bjørnar Holmvik, Sabri Khattab, Robert Undheim – Oddbjørn Skartun, Aram Khalili.