Lillestrøm imponerte alle i forrige sesongs Royal League, men måtte til slutt se seg knepent slått av Ståle Solbakkens FC København i turneringens finale. Nå er målet å ta et steg videre.

— Vi har ambisjoner om å ta et steg videre fra i fjor, og da er målet å vinne hele turneringen. Vi skal spille for Lillestrøms og Norges ære i Royal League, sier Søgård.

Koren spiller

Det har den siste tiden vært mange spekulasjoner rundt slovenske Robert Korens fremtid. Han har fått et kontraktsforslag fra LSK, men vil helst til utlandet eller Rosenborg. Torsdag går kontrakten hans med LSK ut, og på søndag spiller han trolig sin siste kamp for klubben.

— Vi stiller det beste laget vi har mot Hammarby. Robert Koren er med og vil gjøre sitt beste for at LSK skal lykkes, sier Søgård, som også kan melde at både Anders Rambekk og Michael Mifsud er skadde.

Heldig poeng sist

— Vi var ikke fornøyde med 1. omgangen i bortekampen mot Hammarby og var heldige som fikk med oss poeng. Derfor gjør vi nok noen endringer i laget for å rette på det. Vi er nødt til å være skjerpet. De er et godt lag som spiller hurtig fotball gjennom leddene våre, så vi må tette igjen. Men vi spiller jo hjemme og går selvfølgelig for seier, sier Søgård.

Problemfritt med Fjørtoft

LSK-manager Jan Åge Fjørtoft har fortsatt styringen på benken inntil Tom Nordlie overtar etter nyttår. Så langt fungerer forholdet mellom spillergruppa og den fungerende treneren bra.

— Det er helt problemfritt for oss å ha Jan Åge Fjørtoft som trener inntil Tom Nordlie kommer, avslutter Søgård.