Nedrykkskandidat Randaberg gikk på sitt 12. tap for sesongen mot opprykksjagende Hønefoss. Hjemmelaget gav seg ikke før de hadde banket inn seks baller bak en oppgitt Olav Dalen.

Flere av målene var av den litt billige sorten og kom etter svak markering og personlige feil i Randabergs forsvarsfirer.

Randaberg hadde sine muligheter til redusering på stillingen 2-0 til hjemmelaget tidlig i 2.omgang. Blant annet bokset Hønefoss-keeper Steve Clark ballen i egen tverrligger etter et godt hjørnespark fra Stian Tunge.

Statistikksenter 1.divisjon:

Avgjorde tidlig

Men tallene lyver ikke — og da David Hanssen sendte vertene i føringen med 3-0 i det 50.spilleminutt så var kampen over for Randabergs del.

Hønefoss fikk deretter to scoringer på to minutter etter en snau times spill. Ved begge anledninger var Randabergs forsvar alt annet enn patent. Joachim Magnussen satte enkelt inn 6-0 etter flott forarbeid av Remond Mendy.

Hønefoss tok ledelsen i 1.omgang etter flott angrepsspill fra hjemmelaget i det 13. spilleminutt. Beugre satt fart på venstresiden og fant en umarkert Mendy på 16 meter.

Han løftet blikket og plasserte ballen helt nede ved den venstre stolpen bak Olav Dalen i Randabergs mål.

Straffespark

To minutter senere var Rune Bolseth iskald fra krittmerket etter at Beugre satt fart i gjestenes sekstenmeter. Venstreback Stian Tunge felte Beugre på vei gjennom - og dommer Håvard Hakestad var ikke i tvil om straffen.

Hjemmelagets ledet fortjent nok 2-0 ved halvtid, men også Randaberg hadde sine muligheter før hvilen.

Christer Hålands fikk to muligheter mot slutten av omgangen, begge etter headinger, men Hønesfoss-keeper Steve Clark var patent ved begge anledningene.

Venstreback Stian Tunge testet skuddfoten etter et hjørnespark fra Fredrik Norberg i det 37.spilleminutt, men uheldigvis for Tunge gikk ballen utenfor.

Randaberg har nå ni poeng opp til sikker plass i 1.divisjon.

Kampfakta

1.divisjon menn søndag:

Hønefoss - Randaberg 6-0

Pauseresultat: 2-0

Aka Arena

Tilskuere: 1230

Mål: 1-0 Remond Mendy (13), 2-0 Rune Bolseth(15 str), 3-0 David Hanssen(50), 4-0 Kevin Beugre(56), 5-0 Lennart Steffensen(57), 6-0 Joachim Magnussen(71)

Dommer: Håvard Hakestad, Trott

Kort: Kristjan Ørn Sigurdsson, Hønefoss, Bjarte Lunde Aarsheim, Randaberg