Spurs-Wolves 1-1: De hvitkledde fra London hadde for alvor hengt seg på i toppkampen, da de tok imot Wolverhampton på White Hart Lane.

Hjemmelaget var klart best på eget gress, men Steven Fletchers åpningsmål sørget for den verst tenkelige starten. Luca Modric utlignet i halvveis i den andre omgangen, og sørget for at Tottenham beholdt ett av poengene.

Laget mistet dermed ryggen til Manchester United på tabellen, ettersom de rødkledde vant oppskriftsmessig hjemme mot Bolton.

Vi har ikke råd til å glippe. Vi er i en god posisjon nå, men ett eller to tap kan bli skjebnesvangert , sier Redknapp til Sky Sports.

Målløse Liverpool

Liverpool fikk det også tøft mot antatt svakere motstand. Hjemme mot Stoke fant de ikke veien til nettmaskene, og kampen endte målløst.

De forsvarte seg med mange mann, og gjorde det vanskelig for oss , sa en skuffet Kenny Dalglish etter kampen.

Poengdeling for Villa

I Birmingham sørget Everton for å ødelegge festen, da Victor Anichebe sørget for poengdeling etter 70 minutter. Darren Bent hadde gitt vertene ledelsen ti minutter ut i den andre omgangen, men maktet ikke å sikre klubben tre poeng.

Morison sikret seier

Steve Morisons sene scoring sørget for at Norwich sikret seg alle poengene borte mot West Bromwich. Andrew Surman hadde gitt gjestene ledelsen på tampen av den første omgangen, men Shane Long utlignet på straffespark tjue minutter før slutt.

Jeg bryr meg ikke om hvordan vi vinner, fordi jeg har selv opplevd å dominere en kamp for så å tape. Jeg mener vi var fantastisk e, sa Paul Lambert etter kampen.

Fakta engelsk fotball lørdag:

Aston Villa – Everton 1-1 (0-0)

Mål: 1-0 Darren Bent (55), 1-1 Victor Anichebe (68).

31.853 tilskuere

Blackburn – Fulham 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 Morten Gamst Pedersen (45), 2-0 David Dunn (46), 2-1 Damien Duff (55), 3-1 Mauro Formica (78).