STORSPILLER: Sergio Aguero har dominert på Ethiad Staduim de første 45 minuttene mot CSKA Mosvka med to mål og en assist. Foto: AP Photo/Jon Super
SIKKER STRAFFE: Arturo Vidal satte inn 1-0 for Juventus fra straffemerket. Foto: REUTERS/Giorgio Perottino
VIDERE: Mario Mandzukic sikret Bayern München avansement fra gruppespillet med vinnermålet mot Victoria Plzen. Foto: AP Photo/Petr David Josek
BRANT STRAFFE: Robin van Persie og Manchester United sløste med sjanser og brant straffespark mot real Sociedad. Kampen endte 0-0. Foto: REUTERS/Vincent West
SCORET IGJEN: PSGs Zlatan Ibrahimovic scoret igjen i Champions League. Men Zlatans mål ble det eneste for Paris Saint-Germain, som skuffet med 1-1 hjemme mot Anderlecht. Foto: AP Photo/Christophe Ena

I storkampen mellom Juventus og Real Madrid, var det hjemmelaget fra Torino som åpnet kampen sterkest. Etter 17 minutters spill fikk Juventus sin første store sjanse da Real-stopper Pepe holdt på å sleive en klarering i eget nett, men Iker Casillas ryddet opp med en strålende redning. Og den spanske keeperen vartet opp med en ny feberredning drøyt ti minutter senere. Etter et kontringsangrep, dukket Marchisio opp på på bakerste og styrte ballen i motsatt hjørne. Casillas fikk tuppet ballen til corner med en herlig benparade.

Straffe

Men til slutt måtte Casillas gi tapt, men det måtte en straffe til før Juventus fikk hull på byllen. Paul Pogba skaffet straffen og Arturo Vidal banket den utagbart i mål for hjemmelaget og sørget for at hjemmelaget gikk til pause med 1-0. Real slet med å komme til de største sjansene i første omgang, men fem minutter ut i andre omgang fikk de servert en stor målsjanse på sølvfat. Benzema snappet opp en dårlig pasning i Juventus-forsvaret og sendte ballen videre til Cristiano Ronaldo. Alene med Buffon satte Ronaldo inn 1-1. Kort etter var Juventus fremme og skapte flere gode sjanser, men Casillas og Real-forsvaret holdt unna for presset og kun minutter senere smalt Real Madrid til igjen. Cristiano Ronaldo spilte frem Gareth Bale, som skaffet seg rom og banket ballen i mål bak Buffon. Gjestne hadde snudd kampen.

Men igjen tok det lite tid før Juventus forsøkte å slo tilbake, og denne gangen lyktes de bedre. Et strålende innlegg fra Cáceres ble styrt i mål av Fernando Llorente. En strålende prestasjon av spanjolen.

Etter scoringen roet tempoet seg noe. Karim Benzema var nære på for Real Madrid, men ingen av lagene klarte å skape de virkelig store sjansene mot slutten. Dermed endte toppkampen 2-2. ## Overlegne City

I England dominerte Manchester City, som ventet, mot CSKA Moskva, fra første spark. Kun tre minutter brukte de lyseblå fra Manchester på å ta ledelsen mot russerne. Daniel Silva fintet seg inn i feltet fra sin venstrekant, ble felt og ble korrekt tildelt straffespark. Det sendte Sergio Aguero sikkert i mål og sendte vertene oppskriftsmessiig i ledelsen.

17 minutter senere var Aguero frempå igjen. Argentineren vendte elegant bort forsvaret og satte ballen sikkert bak CSKA-keeper Akinfeev. Og etter en halvtime tok argentineren på seg rollen som servitør. Fra den høyrekanten la Aguero ballen forbi både forsvarsspillere og keeper, og rett på lissa til Alvaro Negredo, som kunne trille ballen i åpent mål.

På overtid av første omgang fikk gjestne med seg et mål inn til pause. Svenske Pontus Wernbloom sendte igjennom Seydou Doumbia som driblet bort City-keeper Pantilimon og satte inn reduseringen.

Like etter pause økte City ledelsen til tre mål igjen. Yaya Toure spilte gjennom Samir Nasri som igjen sendte ballen videre til Negredo, som for andre gang i kveld kunne sette ballen i tomt bur.

Etter 70 minutter skaffer målscorer Doumbia straffe for CSKA. Straffen setter han selv, og reduserer til 4-2. Men CSKA kom ikke nærmere, og på overtid økte Alvaro Negredo til 5-2 og sikret seg dermed sitt første hattrick for City. Seieren sikret også City avansement i Champions League.

12 poeng

Det samme sikret Bayern München seg med tre poeng i kveld. Tyskerne står med 12 poeng etter den knepne, men fortjente seieren over Viktoria Plzen. Mario Mandzukic ble matchvinner halvveis ut i annen omgang.

Tyskerne tok kontrollen fra start i kampen og dominerte stort de første minuttene. Det var bare flaks og en god og heldig Plzen-keeper Matus Kozacik som hindret tyskerne i å ta ledelsen tidlig.

Bastian Schweinsteiger skjøt i tverrliggeren etter 16 minutter, og etter det hadde Kozacik flere flotte redninger. Han holdt laget sitt inne i kampen i første omgang.

For 14 dager siden ble Plzen overkjørt av Bayern München på bortebane, men det var et helt annet lag som måtte tyskerne på eget gress, selv om den tyske seieren var fortjent nok.

Brente straffer og sjanser

Mens City har full kontroll hjemme, sliter byrivialen United mer borte mot Real Sociedad. I en relativt kjedelig første omgang har de røde djevlene sluppet til lite, men har heller ikke klart å skape allverden på bortebane.

Etter hvilen fikk den mye omtalte Javier Hernandez en eventyrlig sjanse for gjestene. Spissen ble servert ballen av Kagawa, men bommet på åpent mål fra 4-5 meter.

20 minutter senere brenner gjestene på ny på en stor sjanse. Kagawa er igjen arkitekten. Japaneren spiller frem innbytter Young, som finner innbytter van Persie på bakerste stolpe, men nederlenderen finner bare stolpen med sin avslutning. Fire minutter senere får van Persie sjansen fra straffemerket, men den vanligvis så sikre straffeskytteren setter ballen i stolpen bak Sociedad-keeper Bravo.

Etter 80 minutter får United en ny stor sjanse. Young, som har vært bra siden han kom inn, legger inn på bakerste stolpe. Valencia får tatt ned ballen og avsluttet, men spanjolene redder på streken.

Etter 90 minutter ble veien mot tre poeng enda lenger for gjestene. Marouane Fellaini fikk sitt andre gule kort og blir utvist for Manchester United. United skapte ingenting etter utvisningen, og fikk dermed «bare» med seg ett poeng fra Baskerland.