Begge spillerne gikk etter ballen i en duell, og etter et sammenstøt viste bildene at Westwoods fot sto i helt feil retning.

Vlasic sank rett ned på kne, og måtte trøstes av både lagkamerater og motstandere.

– Det var et uhell, men du så at han falt på bakken i tårer. Han visste med en gang at det var alvorlig, sier tidligere West Ham-spiller Trevor Morley om Vlasic i TV2s Premier League-studio og fortsetter:

– Selvfølgelig er det forferdelig for Westwood, men når du er den som gjør det – og i et uhell – må det være en grusom følelse.

Kampen ble stoppet i drøye åtte minutter, mens en preget Westwood ble lagt på båre og fraktet bort.

– Det var ikke hyggelig å se, og det påvirket guttene. Han har blitt fraktet til sykehus og de ser på det. Vi vet at det ikke så bra ut, men vi krysser fingrene våre, sier Burnleys midlertidige manager Mike Jackson til BBC.

– Jeg håper det går bra med ham. Man føler med de som får stygge skader, sier West Ham-manager David Moyes til BBC.

West Ham har også vært ute med en lykkeønskning til Westwood på Twitter:

– Ashley har vært strålende for oss, så han får alle våre lykkeønskninger. Guttene er villige til å kjempe drakten av seg, og alle elsker å spille for denne fotballklubben, sier Burnley-keeper Nick Pope til BBC etter kampslutt.

Like etter ble kampen stoppet nok en gang i et par minutter, grunnet noe som virket som en medisinsk situasjon på tribunen.

Da kampen ble satt i gang igjen fikk Burnley et hjørnespark. Maxwel Cornet svingte det inn i feltet, der Jay Rodriguez headet i tverrliggeren. Returen satt Wout Weghorst i mål, før han pekte bort mot der Westwood hadde blitt fraktet av banen.

RETNING WESTWOOD: Wout Weghorst peker bort mot sidelinjen etter sin 1–0-scoring. Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

På overtid av den første omgangen fikk Burnley en gyllen mulighet til å doble ledelsen, da Cornet ble felt av West Ham-keeper Lukasz Fabianski i feltet. Straffesparket tok ivorianeren selv, men forsøket gikk utenfor.

Med et drøyt kvarter igjen av kampen kom utligningen for West Ham. Manuel Lanzini løftet et frispark inn i boksen, og Thomas Soucek sendte ballen i mål med skulderen.

West Ham hadde et par gode muligheter til å ta seieren ved Issa Diop og Michael Antonio, men Pope stoppet forsøkene og sørget for at det endte 1–1 på London Stadium.

– Det er derfor han er i England-troppen. Det var fantastiske redninger, men det er standaren han setter for seg selv, sier Jackson om Pope.

– Vi viste karakter ved å komme ut av det med ett poeng. Det er et grunnlag. Alle var ute etter å se hvordan vi reagert og det er noe for oss å bygge videre på. Det er et poeng i riktig retning, sier Pope.

Dette var Burnleys første kamp etter at Sean Dyche ble sparket som manager etter 9,5 år i sjefstolen. Med Jackson som midlertidig manager tok de ett poeng, og ligger fortsatt under nedrykksstreken i Premier League. Opp til Everton er det tre poeng, men Merseyside-klubben har én kamp mindre spilt.

Det så også ut til å bli 1–1 i oppgjøret mellom Newcastle og Leicester, men på overtid av overtiden headet Bruno Guimaraes inn seiersmålet for Newcastle.