Det får Bergensavisen opplyst av politistasjonssjef Lars Morten Lothe i Bergen sentrum.

– Begge ble løslatt etter avhør fredag formiddag. De erkjenner ikke straffskyld, men erkjenner at de har vært på stedet, sier Lothe til BA.

Begge de pågrepne er fortsatt siktet for kroppskrenkelse og ordensforstyrrelse etter hendelsen. Branns supportergruppe Bataljonen.

Branns sikkerhetssjef Knut Iversen forteller at fotballklubben samarbeider med politiet for å følge opp fotballbråket i sentrum torsdag.

– Vi kommer til å prate med politiet i løpet av formiddagen. De hjelper oss, og vi hjelper dem, sier Iversen.

Beklager

Branns supporterleder Erlend Vågane er skuffet og opprørt over hendelsen.

– Mest av alt ønsker jeg å beklage på vegne av Brann-supporterne og spesielt til Skipperstuen og dem som jobber der. Til alle som ikke har en rolle i dette, og spesielt hun som havnet på legevakten. Jeg skal få sendt noen blomster av gårde, forteller Vågane til BA.

Han sier utestengelse av dem det gjelder, er aktuelt. Supportergruppen har fortsatt ikke identifisert dem som var involvert.

– Det må være en aktuell problemstilling. Vi har ikke kommet så langt enda, sier lederen i Brann Bataljonen.

– Helt utrolig

Før kampen ble det meldt om både røykgranater og kasting av bord, stoler og ølglass på utestedet Skipperstuen i Bergen sentrum. Barsjef Kristian Belsnes kunne også fortelle til VG at en kvinnelig bartender i 50-årene ble sendt til legevakten etter hendelsen

– Hun ble slått ned og sparket og slått mens hun lå nede. Hun er skjelven. Å storme et utested og slå ned uskyldige er uakseptabelt, sa Belsnes til avisen.

Belsnes opplyste til VG at han har anmeldt saken til politiet. Ifølge barsjefen var det også materielle skader i baren.

– Jeg syns det er helt utrolig, hele greia. Jeg trodde vi var ferdig med sånne idiotiske ting som å gå løs på hverandre på puben, sier Vågane.