Se video av hendelsen øverst!

Sevilla feiret i gledesrus etter finaleseieren på straffesparkkonkurranse i Budapest. Men etter kampen oppsto det skandaløse scener.

Anthony Taylor ble utskjelt av Roma-trener José Mourinho i en parkeringskjeller etter tapet.

Men det var da Taylor, sammen med familien, skulle reise hjem torsdag kveld at det virkelig ble stygt. Familien ble trakassert av sinte Roma-supportere, melder Sky Sports.

Taylor og familien blir ført ut av en kafé og inn til et sikkerhetsområde av sikkerhetsvakter da Roma-supportere roper etter og jager dommeren.

Et videoklipp publisert på Twitter viser at en stol ble kastet mot Taylor. Det ble også kastet vann i retning den rutinerte dommeren.

Den engelske dommerforeningen Professional Game Match Officials Board (PGMOL) har kommet med en uttalelse etter de sjokkerende scenene:

«Vi er forferdet over den grunnløse og avskyelige mishandlingen rettet mot Anthony og hans familie idet han forsøker å reise hjem etter å ha dømt UEFA Europa League-finalen. Vi vil fortsette å gi vår fulle støtte til Anthony og hans familie», skriver PGMOL.

Gjennom hele kampen var Roma-leiren svært misfornøyd med avgjørelsene som ble tatt.

Taylor delte ut hele 14 gule kort i kampen, både til spillere og trenere. Det er flest antall kort i en Europa League-finale noen gang.

Mourinho kalte Taylor for «en jævla skam» flere ganger etter kampen: