Mål fra Antoine Griezmann og en måldobbel fra tvillingfar Álvaro Morata. Det endte Real Madrids 100 prosentrekke denne sesongen.

De hadde vunnet fem av fem mulige i ligaen og kjempet til seg en 1–0-seier mot Union Berlin i midtuken.

Atlético scoret ikke bare én, ikke to, men samtlige mål på hodet i dag. Morata og Griezmann fikk hoppe opp relativt upresset ved de tre scoringene. Det straffet Real Madrid-forsvaret brutalt.

MÅL: Antoine Griezmann scoret og danset på sedvanlig vis etter en av tre Atlético-scoringer. Foto: Kiko Huesca / EPA / NTB

Morata har tidligere spilt for Real Madrid i to perioder, sist i perioden 2016 til 2017.

Toni Kroos reduserte for bortelaget i førsteomgang da han leverte en druser fra utenfor 16-meteren.

Barcelona topper toppdivisjonen i Spania, ett poeng foran Real Madrid på tredjeplass.

Atlético Madrid er på femteplass, seks poeng bak byrivalen. Morata & co. har imidlertid én kamp mindre spilt.

Det ble også scoret mål med blant annet hodet da Newcastle vant 8–0 i Premier League: