Ifølge det qatarske mediet beIN Sports har Salah takket ja til Al Ittihad, men Liverpool har foreløpig ikke akseptert noe bud fra den saudiarabiske klubben. Sky Sports skriver at de regjerende seriemesterne i Saudi-Arabia ikke kommer til å gi seg i jakten på Salah etter mislykkede forsøk tidligere i sommer.

The Guardian skriver at Liverpool ikke har noen intensjoner om å selge Salah, og at de ikke kommer til å forhandle med den saudiarabiske klubben til tross for om det skulle dukke opp nye fremstøt dette overgangsvinduet.

Fredag fikk Liverpool-manager Jürgen Klopp spørsmål om mulige Salah-bud bud.

– Det er vanskelig å snakke om historier i mediene når det ikke er noe å snakke om fra vår side. Mohamed Salah er Liverpool-spiller. Om det skulle ha vært noe (bud), ville svaret vært nei, svarte Klopp på pressekonferansen.

Tidligere i august meldte det saudiarabiske mediet Al-Riyadiah at Al Ittihad hadde kommet med et enormt kontraktstilbud til den 31 år gamle Liverpool-stjernen. Da svarte Salahs agent, Ramy Abbas Issa, at de ikke hadde skrevet under på en ny kontrakt med den engelske storklubben forrige sommer dersom de hadde vurdert en overgang.

Tidligere i overgangsvinduet har Al Ittihad blant annet signert verdensstjernene Karim Benzema og N’Golo Kanté, samt Salahs gamle lagkamerat i Liverpool, Fabinho.

Vil du lese mer om engelsk fotball? I VGs store magasin «Våre beste menn» kan du lese historien til alle de 77 nordmennene som har spilt fotball på toppnivå i England. Magasinet er på 124 sider, og kan bestilles i vår nettbutikk (fri frakt!)