– Det tror jeg kanskje ikke jeg vil kommentere. Jeg ønsker ikke å snakke om noe før ting er i boks. Sånn har jeg alltid vært, sier Haugenes til Fædrelandsvennen.

Medkila holder til i Harstad. Forrige sesong havnet laget på nest sisteplass i toppserien, noe som betød at laget måtte ut i kvalifisering. Der vant laget 6–3 sammenlagt over Lyn.

Ifølge Harstad Tidende (krever abonnement) har Haugenes vært på besøk hos klubben tidligere i desember. Daglig leder i Medkila, Stig Karlsen, ville ikke kommentere noen navn da han snakket med avisen.

– Klubben er i en sonderingsfase og vil lete etter en løsning til denne er på plass. Så vidt jeg vet vurderes ulike alternativer, sa han.

Lang karriere

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til ønsker Medkila å sikre seg Haugenes før kommende sesong. Partene forhandler nå om den personlige avtalen.

Haugenes har en lang spiller- og trenerkarriere bak seg. 46-åringen har vært aktiv for klubber som Asker, Sandviken, Bjørnar, Fulham og Amazon Grimstad. Hun står også bokført med 79 A-landskamper for Norge, og vant OL-gull i Sydney i 2000.

Hun har trent Amazon Grimstad og Urædd i toppserien. Haugenes måtte gå fra sistnevnte klubb i sommer, etter at laget bare hadde tatt ett poeng på de 14 første kampene.

I sommer gjorde Haugenes også comeback på fotballbanen, for å hjelpe Amazon med å beholde plassen i 1. divisjon.

Dersom hun blir enig med Medkila, blir hun klubbens første kvinnelige trener, ifølge Harstad Tidende.