Mark Hughes trakk seg denne uken som Fulham-manager.

Han har blitt lansert som mulig ny Aston Villa-manager, men dette er visstnok ikke aktuelt.

I stedet kan han være en mulig erstatter for sparkede Carlo Ancelotti i Chelsea.

Kaptein John Terry skal ha gått til eier Roman Abramovitsj og sagt at han ønsker seg Guus Hiddink eller Mark Hughes.

– I øyeblikket er det mange spekulasjoner. Mark er en som klubben forhåpentligvis vil snakke med. Han vil bli ønsket velkommen av spillerne. Vi hadde også en fin tid med Guus. Også han blir ønsket velkommen tilbake, sier John Terry.

Ifølge Hughes agent Kia Joorabchian er han klar til å sette seg ved forhandlingsbordet.

— Chelsea har noen kandidater for øyeblikket, så vi må vente og se hva som skjer. Henvender de seg til Mark, vil han være mer enn klar for å snakke med dem, sier han til Sky Sports.

Den tidligere Wales- og Manchester United-angriperen var også tre sesonger på Stamford Bridge.

Hiddink favoritt

Den tyrkiske landslagstreneren Guus Hiddink er imidlertid favoritt til å ta over som manager i Chelsea, og nå sier han at han ikke kan garantere at han kommer til å bli i Tyrkia.

Tyrkia og Belgia spilte 1-1 i fredagens EM-kvalifiseringskamp, og etter oppgjøret i Brussel sa Hiddink, som opprinnelig er nederlender, at han ikke kan garantere at han kommer til å lede det tyrkiske landslaget når kvalifiseringen tar til igjen i september.

– Jeg liker å være formell og klar, og vil understreke at jeg har en kontrakt som løper til 2012, sa Hiddink etter fredagens kamp. Han måtte naturlig nok svare på en rekke spørsmål om framtiden sin.

Nederlenderen sa at han trodde han har en klausul i kontrakten sin med det tyrkiske forbundet som sier at han har en mulighet til å bryte kontrakten i spesielle tilfeller.

– Når det dukker opp ting, er det alltid mulig å ta en prat for å løse sakene. Det er det neste svare jeg kan gi akkurat nå, sa Hiddink fredag kveld.

Mange mener han kommer til å ende i managerstolen i Chelsea i løpet av sommeren. Han har tidligere vært vikarmanager for klubben.