Ut fra formasjonsdelen på den siste økta før Godset-kampen, lå nemlig Traoré på venstre indreløperplass, mens Konan var å finne ved siden av Yssouf Koné på topp.

Begge ser dermed ut til å bli belønnet etter innhoppene mot Lyn sist — da de var delaktig i at 0-1 ble 2-1.

— Veldig godt å få starte en kamp igjen. Nå håper jeg å ta vare på sjansen, slik at jeg får fortsette å være i elleveren, sier Traoré. Han har riktignok slitt med ryggen en stund, men også vært vraket i både de siste treningskampene- og også premieren forrige helg.

- Formen kommer

— Nå har han fått trent for fullt en stund, og nå begynner også formen å komme, er Trond Henriksens kommetar.

Treneren ønsket ikke å offentliggjøre noen ellever søndag, men slik det ser ut, blir det tre forandringer fra Lyn-laget.

Alexander Tettey var nemlig også å finne i elleveren under treningen.

— Men en av grunnene til at det er vanskelig å ta ut laget nå, er jo frodi man aldri helt sikkert kan vite om for eksempel Tettey blir kampklar. Plutselig kan han slå opp skaden igjen, sier Henriksen.

Kunstgress

Oppgjøret på Marienlyst går på splitter nytt kunstgress - ganske annerledes fra den noe vårlige Lerkendal-matta spillerne opptrådte på sist.

— Men vi kommer ikke tl å endre strategien for det. Vi har trent på kunstgress hele uka, og det er ikke underlaget som avgjør kampen, mener treneren.

Med Øyvind Storflor og Juska Savolainen ute av laget, flyttes Per Ciljan Skjelbred opp i den offensive midtbanerollen. Nyervervelsen Kris Stadsgaard starter imidlertid på benken i Drammen mandag.

Sannsynlig RBK-lag (4-4-2):

Rune A. Jarstein - Fredrik Stoor, Bjørn Tore Kvarme, Vadim Demidov, Roy Miller - Roar Strand, Alexander Tettey, Abdi Traoré, Per Ciljan Skjelbred - Yssouf Koné, Didier Konan.