MOLDE: I cuptapet mot Stjørdals-Blink på onsdag måtte både Thompson Ekpe og Fredrik Gulbrandsen forlate banen med skade i første omgang. Ekpe pådro seg en hodeskade, og trente ikke med laget fredag formiddag. Det gjorde imidlertid Gulbrandsen som dermed er høyaktuell for en startplass i søndagens kamp mot Haugesund.

– Thompson var ikke med på trening, men Fredrik er klar til Haugesund. Det er ikke noe problem, forteller manager Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

Gudjohnsen og Bakenga aktuelle

Mattias Moström, Mushaga Bakenga og Eidur Gudjohnsen har alle vært ute med skade den siste tida, men de to sistnevnte trente med laget fredag og nærmer seg kampform igjen.

USIKKER: Eidur Gudjohnsen satt med ispose og så på den siste delen av treningen. Foto: Erik Birkeland

Tidligere i uka var Gudjohnsen på Island og møtte det medisinske apparatet til det islandske landslaget, og angriperen sto over den siste delen av fredagens treningsøkt.– Vi har litt skader, men det skal vi ikke bruke som noen unnskyldning eller forklaring for noe som helst. Eidur og ”Mush” var med i dag, så får vi se hvordan de reagerer i morgen og om de blir med mot Haugesund på søndag, sier Solskjær.

Molde møter Haugesund borte klokka 20.00 søndag kveld.