Martin Linnes kom inn som innbytter og fikk oppleve at Galatasaray spilte de siste minuttene av søndagens ligamøte med Trabzonspor mot sju mann.

De røde kortene haglet formelig i andre omgang av eliteserieoppgjøret i tyrkisk fotball. Trabzonspor ledet 1-0 til pause etter Erkan Zengins straffescoring midtveis i første omgang, men fikk en nesestyver da Özer Hurmaci pådro seg sitt andre gule kort kvarteret ut i andre omgang.

Snaut midtveis i omgangen utlignet Lukas Podolski for hjemmelaget, og da Trabzonspors Aykut Demir også ble sendt i dusjen med to gule kort rett etterpå, ble vondt til mye verre for Trabzonspor.

Dramatikken var imidlertid langt fra over. Med seks minutter igjen å spille ble Martin Linnes byttet inn for vertene. Han rakk å oppleve temmelig mye den korte tiden han var på banen.

Tre minutter før full tid fikk Galatasaray straffe da Umut Bulut ble lagt i bakken av bortelagets Luis Pedro Cavanda. Sistnevnte ble tredjemann med rødt kort for Trabzonspor.

Straffesituasjonen satte sinnet i kok hos gjestenes spillere, som samlet seg rundt dommer Deniz Bitnel. Innbytter Salih Dursun lot frustrasjonen gå lengst da han nappet til seg det røde kortet og holdt det opp i retning kamplederen. Belønningen ble tidlig dusj også på han.

Dermed måtte Trabzonspor avslutte kampen med sju spillere på banen. Galatasarays kaptein Selcuk Inan scoret på det påfølgende straffesparket og sikret tre poeng for hjemmelaget.

Galatasaray er i øyeblikket nummer tre i den tyrkiske ligaen. Opp til ligaleder Fenerbahçe skiller det hele 13 poeng.