Det innebærer at to av tre mål for sesongen er oppnådd. Ikke bare ble vi seriemester, men vi har allerede sikret oss en plass i neste års CHL.

FØLG MED PÅ NYHETSHULET:

Det føltes likevel veldig rart å heve trofeet som indikerte av vi ble seriemester, etter å ha tapt.

Etter å ha tatt ledelsen 2-0 i går, så det ut som at vi slo av bryteren og lot Lørenskog komme inn i kampen igjen.

Selv om kampen ikke hadde noen betydning på tabellen, skulle vi gjerne sett at vi gikk seirende ut av kampen med tanke på at de potensielt er finalemotstanderen vår. Slik gikk det nå ikke og kampen endte med tap.

Det som kunne endt med et herlig seier hvor vi etterpå fikk pokal og medaljer ble heller til en litt merkelig feiring. Det føltes veldig rart å heve trofeet som indikerte at vi ble seriemester etter å ha tapt.

Det ble veldig kunstig, selv om alle i klubben er veldig fornøyd med prestasjonen. Jeg kunne se det klart og tydelig på mange av lagkameratene mine at de egentlig var skuffet og forbanna etter tapet, men så skulle de heller ta æresrunde med pokal, ta lagbilde og synge «hjemmakamp» med et stort smil om munnen.

Optimalt ville jeg heller ha tatt imot både medaljer og trofé på Jordal Amfi da vi sikret seriemesterskapet. Det har ingenting å gjøre med at det er hjemmebanen til vår erkerival eller noe som helst i den duren. Jeg ville hatt det på Jordal fordi det var da vi hadde den spontane gleden av å sikre seriemesterskapet.

Jeg tror heller ikke at vi er «dårlige vinnere» og at vi hadde hovert og provosert noen på Jordal dersom medaljene hadde blitt delt ut der. Men sånn ble det ikke, og det var ingen stor sak, men jeg følte ikke at vi fikk feiret gullet på den riktige måten. For meg er det på isen, i utstyret, svett og sliten sammen med alle de som vært med på reisen til gullet.

Det har vært et godt år i år for mange i klubben. Josh Soares ble poengkonge i Get-ligaen, vi scorer mest mål i ligaen og slipper inn færrest.

Den tidligere rekorden for færrest innslepte mål i en sesong var 97, i år ble den knust da vi kun hadde 82 baklengs gjennom 45 kamper. Det er en fantastisk prestasjon og etter min mening hovedårsaken til at det blir seriegull. Det er nå en gang sånn at det er keeperne som blir evaluert etter baklengsmål, men det er en prestasjon av hele laget som har vært bunnsolide defensivt når vi kun slipper inn 82 mål. Du må faktisk helt tilbake til 2006 for å i det hele tatt være i nærheten av de samme siffrene. Den gang hadde Storhamar kun 68 baklengsmål på 42 kamper og vant serien overlegent med 29 poeng.

Blikket rettes likevel fremover mot sluttspillet. Motstander er som kjent Manglerud/Star, et lag vi bør slå ut i kvartfinalen men som vi har hatt litt problemer med av og til. Etter trening i dag fikk vi se den nye sluttspillsintroen og den er det bare å glede seg til fordi gåsehuden meldte seg umiddelbart hos meg ihvertfall. Sluttspillet er her, årets beste tid. #deldrømmen

PS: Seriegullet i år ble min 10. tittel på seniornivå og det er jeg veldig stolt av. Det har blitt fire seriegull, fem NM-gull og en Continental Cup seier så langt, jeg håper den neste ikke er langt unna.