Jo Inge Berget ladet opp til landslagssamlingen med to mål da Malmö sikret seg den siste plassen i gruppespillet i den svenske fotballcupen.

Dermed lever håpet om europaligaplass neste sesong. Cupmesteren kåres i mai og får spille kvalifisering til europaligaen neste sesong.

Malmö gjestet lille Götene i 2. runde søndag og vant 5-0 foran 4036 tilskuere, som er ny publikumsrekord på Västerby Idrottspark.

Vladimir Rodic scoret ledermålet allerede etter 58 sekunder og doblet ledelsen sju minutter senere. Berget knallet inn 3-0 før pause.

I annen omgang nikket Berget inn det fjerde målet på innlegg fra innbytter Simon Kroon, som selv fastsatte resultatet.

Markus Rosenberg sonet den første av to kampers utelukkelse etter at han ble utvist i siste serierunde forrige helg.

Både Berget og Magnus Wolff Eikrem spilte fra start for Malmö, som skal gjennom gruppespill i februar og mars. Deretter er det kvartfinaler og semifinaler i mars, før cupfinalen spilles 5. mai.

Det er altså lang vei fram til europaligaen.