Premier League starter ikke før neste helg, men allerede søndag er det klart for den tradisjonelle sesongpremieren for årets engelske fotballsesong.

Da møtes fjorårets serievinner, sensasjonen Leicester, og Manchester United i det som sannsynligvis blir Zlatan Ibrahimovic' første offisielle kamp for gigantklubben fra Manchester.

Kampen starter søndag klokken 17. — Dette er en kamp av stor interesse, både i England og her til lands. Vi er derfor veldig glade for å kunne tilby kampen for det norske folk. Oppgjøret vil bli sendt på MAX, og kan også strømmes på Dplay, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks i en pressemelding.

Fortsatt uvisst

Men selv om det nå er klart hvilken norsk kanal som skal sende enkeltoppgjøret på Wembley søndag, er det fortsatt ingen norske TV-stasjoner som har sikret seg rettighetene til FA-cupen, Championship, ligacupen og League One.

Championship (nivå to i England) sparkes i gang allerede fredag kveld. Da møtes Fulham og Newcastle i London.

— Jeg er ikke så bekymret for at ingen vil kjøpe rettighetene, men jeg er bekymret over at rettighetene blir kjøpt for sent. Men jeg er trygg på at det vil ordne seg til slutt, sa Eirik Aase, leder i interesseorganisasjonen Championship Norge til Adresseavisen tidligere denne uken.