BOURNEMOUTH – SUNDERLAND 1-2

Joshua King fikk tillit fra start da Bournemouth fikk besøk av bunnlaget Sunderland. Bournemouth tok en tidlig ledelse ved Dan Gosling, men Victor Anichebe utlignet etter 33 minutter. Dermed sto det 1-1 etter en omgang der King hadde markert seg med en god sjanse og et gult kort.

Oppgaven ble vanskelig for Sunderland da Steven Pienaar fikk sitt andre gule kort etter en snau times spill. Bournemouth presset på, men i stedet var det Sunderland som kontret og fikk straffespark etter 74 minutter. Det utnyttet Jermain Defoe, og gjestene hadde snudd til 1-2. To minutter før slutt kunne King ha berget uavgjort, men en kjemperedning av keeper Jordan Pickford gjorde at bunnlaget Sunderland fikk en kjærkommen seier - deres første for sesongen.

Nordtveit på benken

Nå venter en avgjørende VM-kvalifiseringskamp mot Tsjekkia fredag. Der er King en av de uttatte, sammen med Håvard Nordtveit som startet på benken i West Hams hjemmemøte med Stoke.

West Ham tok ledelsen 1-0 etter nok en scoring på hodet fra Michail Antonio, men Bojan berget 1-1 for Stoke kvarteret før slutt. Nordtveit ble sittende på benken kampen ut.

Hull, laget til Adama Diomande og Markus Henriksen, har hjemmekamp mot Southampton søndag ettermiddag.

Tettey sonet karantene

I Championship måtte Norwich klare seg uten Alexander Tettey, som sonet karantene for fem gule kort. Hjemmemøtet mot Leeds endte med 2-3-tap.

Martin Samuelsen er også tatt ut i landslagstroppen. Hans låneopphold i Blackburn har så langt vært en miss: Også lørdag var han benket fra start i bortemøtet med Aston Villa. Blackburn tapte 1-2, og Samuelsen fikk aldri sjansen.

Boro sjokkerte City

1-0: Manchester City tok ledelsen ved Sergio Aguero rett før pause. Foto: Carl Recine, Reuters

Serieleder Manchester City slo Barcelona i midtukens Champions League-runde, og lørdag kunne de styrke sin hjemlige tabellposisjon hjemme mot Middlesbrough

Som ventet ble det press mot ett mål, men City tok ikke ledelsen før det var spilt 43 minutter. Kevin De Bruyne slo inn i feltet, og der var måltyven Sergio Aguero på plass og styrte den inn. 1-0 ved pause var fullt fortjent — ledelsen burde vært langt større.

Ett minutt på overtid stanget Marten de Roon inn 1-1, og City hadde kastet bort to poeng.

• Chelsea møter Everton senere lørdag kveld. Med seier tar Chelsea tabelltoppen.