Bruno, Bjørnebye body Foto: Øyvind Brenne

— Jeg har ingen problemer med at de er tilbake, snarere tvert imot. Nå er det viktig at vi knytter til oss alle de ressursene vi har i og rundt klubben, sier Bjørnebye etter dagens Start-trening på Dønnestad.

LES OGSÅ: Engedal danker ut Ygor?

Både Starts fysiske trener Stray Pedersen og osteopat Støen ble anmodet å trekke seg fra jobbene sine i et møte med Bjørnebye i ju li, mye på grunn av skadesituasjonen og faglig uenighet knyttet til arbeidet med skadede spillere.

— Saken har blitt fremstilt mer konfliktfullt enn det den har vært. Det var uenighet om en del ting som vi nå har løst opp i. Vi har blant annet hatt en spesiell skadesituasjon som jeg ikke har vært særlig fornøyd med, sier Bjørnebye.

- Er det riktig at du ba Stray Pedersen og Støen om å forlate jobbene sine?

— Det er en personalsak som nå er løst opp i, gjentar Start-treneren, og fortsetter.

— Nå går vi videre på en positiv måte, og med en positiv innstilling.

- Har du og resten av spillergruppen full tillitt til Stray Pedersen og Støen?

— Selvfølgelig, sier Bjørnebye.

Jørg Inge Stray Pedersen var tilbake på Start-trening for første gang etter konflikten med Bjørnebye, og 34-åringen ble tatt godt imot av spillerne og trenerne.

— Det var fint å være tilbake. Jeg har jobbet med flere av disse guttene i tre år, og det skal bli gøy å begynne igjen. Nå skal alle bidra så godt vi kan for at laget skal begynne å vinne kamper igjen, sier Stray Pedersen.