strandakamp2

– Jeg tippet 8-0, og nå håper jeg på en feit gevinst, smilte han.

Og 8-0 ble det altså, takket være Kjell Rune Sellins superscoring halvminuttet før slutt. Det ga nok gambleren Rekdal noen ekstra kroner, vil vi tro.

Men Rekdal var ikke fornøyd med alt han fikk se i går.

– Resultatmessig er jeg fornøyd, 8-0 er mer enn godkjent. Men vi svinger fortsatt for mye i prestasjonene, og vi gjør elementære pasningsfeil som irriterer meg, mente treneren.

– Jeg er fornøyd med en del flotte mål, og jeg synes at Magnus Sylling Olsen gjør en god kamp på topp. Positivt også at forsvaret vårt klarer å holde konsetrasjonen oppe gjennom 90 minutter, Stranda slapp aldri til, fastslår Rekdal.

(Artikkelen fortsetter)

KNUSTE STRANDA: Aalesund scoret åtte.

Fornøyd

Magnus Sylling Olsen ble altså tremålsscorer, og han hadde ingenting imot at sjefen mente at han hadde gjort en god kamp.

– Det var artig å spille her i dag, og tre mål er bra. Selv om jeg kunne ha scoret både fem og seks. Men jeg føler at formen er på veg, og det er kjekt, sier han.

Som fikk hele vinteren ødelagt etter en ankeloperasjon der det oppsto komplikasjoner.

– Men nå er jeg skadefri, og har vært det i bortimot to måneder, sier Sylling Olsen.

Solomon Okronkwo likte seg også på Stranda stadion. Han åpnet svakt som midtspiss, men da han byttet plass med Sylling Olsen ble begge adskillig mer synlige.

– Jeg trives på kanten, og det gjorde godt for meg å score et fint mål, sa han.

– Solo var god i siste del av 1. omgang, men så sluknet han helt igjen. Han er for ustabil , mente Rekdal.

Som ikke får benytte nigerianeren i serien på en stund, etter hans røde kort for AaFK 2 i forrige serierunde i 2. divisjon. Den må han sone på øverste nivå, altså i eliteserien.