MOLDE (Rbnett): Dulee Johnson trente med Molde i desember. Fredag er Bosman-spilleren tilbake for å være med på klubbens fysiske testing av spillerne etter juleferien.

— Det er fortsatt ikke avgjort, men han skal trene med oss fra mandag og er meget aktuell. Jeg hadde ikke invitert ham tilbake hvis vi ikke så for oss at han kan bli Molde-spiller, sier Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

Manageren er trygg på at 31-åringen holder nivået i eliteserien.

— Sist han var her hevdet Dulee seg godt på trening selv om han ikke var på samme fysiske nivå som resten av laget. Nå får vi se ham på lik linje med resten av guttene, og han får muligheten til å overbevise oss om at han fortjener kontrakt. Dulee trivdes godt i Molde og vi likte ham godt. Han blir med oss framover, sier Solskjær.

Han understreker at Johnson i tilfelle hentes inn uavhengig av situasjonen rundt Etzaz Hussain og Harmeet Singh.

— Daniel (Berg Hestad) er allerede på vei ut, og derfor trenger vi uansett en erfaren, rutinert og god mann på midtbanen, sier Solskjær.

Dulee Johnson kom fra Liberia til svenske Floda BoIF som 16-åring. Etter fire år i Häcken ble han hentet til AIK i 2006, der han blant annet spilte sammen med Mattias Moström. Seinere spilte han for israelske Maccabi Tel Aviv, greske Panetolikos, nederlandske de Graafschap, sørafrikanske AmaZulu, svenske Brage og de to rumenske klubbene Săgeata Năvodari og CSMS Iași.

Dulee Johnson, er svensk mester med AIK. Han står med 25 A-landskamper for Liberia.