– Vi ødelegger kampen for oss selv i 1. omgang med tre baklengsmål, og skaffer oss et enormt dårlig utgangspunkt, sier TIL-midtstoppper, Tore Reginiussen.

Reginiussen var involvert i første målet der en kommunikasjonsfeil mellom han og keeper Sead Ramovic endte med at Alexander Tettey fikk vippet ballen forbi TILs tysk-bosniske sisteskanse.

Les også:

– Jeg synes det er en veldig merkelig kamp. De scorer på det meste, mens vi har de fleste sjanse, men av og til blir det slik. Vi har fått en tøff start på sesongen, og må jobbe hardt videre for å heve oss et nivå. Vi vet hva vi kan prestere, og vi i den bakre fireren tar selvfølgelig på oss en del av skylden for tapet i dag, sier Reginiussen.

– Vi tapte kampen, det er det. Kampen er allerede bak oss, jeg tenker kun på neste kamp, sier Ramovic, som ikke ønsket å kommentere baklengsmålene.

– Jeg vet ikke hva jeg skal si til det, svarer han kort oppsummert.

Kevin Larsen gjorde et godt innhopp for TIL, og fikk blant annet målgivende til Miika Koppinens 1-4-redusering.

Her finner du samtlige mål fra 2. runde i eliteserien 2009.

– To mål pleier å være godt nok, men det er det ikke i dag. Jeg håper så klart på mer spilletid, men det gjenstår å se hvordan det går på treningene framover, sier Larsen.

Sigurd Rushfeldt tok seg nok et steg nærmere Harald Brattbakks målrekord med sin andre nettkjenning for sesongen.

– Det hadde vært verre om vi ble utspilt, men det ble vi ikke i dag. Vi skaper for så vidt en god del sjanser, men når vi ligger under 0-4, og første målet langt ut i kampen, har vi ingen mulighet til å vinne. Vi kan godt vinne kampen, og bør nesten gjøre det når vi scorer to mål, men også i forrige kamp har vi litt for dårlig uttelling, og det må vi jobbe med, sier TIL-kapteinen.