Sesongens siste seriekamp ble en behagelig affære for Tottenham, som beseiret Aston Villa 3-0 søndag.

Vanligvis temperamentsfulle Tim Sherwood var i perlehumør, og lot til og med en engasjert supporter få sitte på hans plass på trenerbenken.

— Han sitter der hver uke og skriker; "få han ut Tim, få han på Tim". Nå var det hans sjanse til å gjøre jobben. Han nappet vesten min også. Fotball handler om fansen. Det var bare en vennskapelig gest, sa Sherwood etter kampen.

Skryter av seiersprosenten

Skal man tro engelske medier var oppgjøret mot Aston Villa Sherwoods siste som Tottenham-manager. Ajax-trener Frank de Boer er blant kandidatene til å ta over etter Sherwood, som kun var en midlertidig løsning i utgangspunktet.

Sherwood spilte for klubben fra 1999-2003, og jobbet med spillerutvikling i klubben før han tok over for André Villas-Boas midt i denne sesongen. Sherwood legger ikke skjul på at han håper å få fortsette.

— Absolutt. Jeg elsker denne jobben. Livet mitt ville blitt mye enklere om jeg ikke var manager, men jeg har lyst til å drive med dette. Det er livet mitt, det er dette jeg vil fortsette å drive med, sier Sherwood.

Mener det hadde blitt Champions League

Han ledet Tottenham til en 5. plass, som betyr Europa League-spill neste sesong.

- Hvis jeg hadde startet sesongen ville vi ha avsluttet på en av Champions League-plassene. Det vil bli interessant å se hvordan jeg blir dømt når jeg skal møte formannen. Om jeg forlater klubben kan det ikke være på grunn av resultatene. Hvis jeg visste at jobben bare varte fem måneder ville jeg aldri ha tatt den.

— Jeg kan bare bli dømt for sesongen etter at jeg tok over. En 59 prosent seiersprosent. Jeg er fornøyd med hva jeg har gjort, fortsetter Sherwood.

I søndagens kamp ga Paulinho Tottenham ledelsen etter 14 minutter. Det var faktisk første gang Tottenham scoret før kvarteret spilt i Premier League denne sesongen.

Emmanuel Adebayor scoret to mål, og fastsatte dermed sluttresultatet til 3-0 for vertene.