BERGEN/KRISTIANSAND (fvn.no): Start er nede på en tiendeplass etter sitt tredje strake tap i serien. Det er riktignok jevnt – med kun fire poeng opp til Tromsø som leder – men med tre tøffe kamper i vente, ser det ikke bra ut for sørlendingenes del.

— Hvordan er det å være Start-spiller nå, Børufsen?

— Det er alltid gøy å være Start-spiller, men det kunne ha vært gøyere nå. Vi skal gå med hevet hodet i 17. mai-toget, men det hadde vært mye gøyere hadde vi vunnet mot Brann, sier han.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Reaksjoner Ole Martin Årst

— Hadde en mulighet

I likhet med trener Knut Tørum hadde han troen på alle de tre poengene da Ole Martin Årst banket inn 1-1 på straffe etter 75 minutter. Rodolph Austin ville det annerledes, og ble matchvinner med sin straffescoring fire minutter før slutt.

- Det er kjedelig. Når vi får 1-1, så tror jeg vi kan få seieren og de tre poengene. Og så scorer de 2-1-målet. Utrolig surt. Jeg følte at vi hadde fått kampen inn i vårt spor igjen. Vi hadde en mulighet der , sier Børufsen.

Torsdag blir første mulighet til å slå tilbake for Start. Da gjester Rosenborg Sør Arena.

— Det er litt kjedelig å få de tapene, men heldigvis kommer kampene så tett nå. Vi har en ny mulighet til å slå tilbake allerede torsdag, fortsetter han.

- Hvordan skal dere klare det?

— Først og fremst er vi nødt til å finne tilbake til den perioden vi var gode, finne ut hva vi gjorde da, kontra nå. Vi er nødt til å få til kantspillet vårt igjen, få flere løp inn i boks, slik at vi skaper mer enn det vi gjør nå, sier kantspilleren.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO Reaksjoner Jepser Mathisen

Defensive problemer

Han retter også et fokus på det defensive, som har vært langt under pari de siste kampene.

— Samtidig er vi nødt til å tette igjen bakover. Vi slipper inn litt for lette mål, og det gjorde vi mot Brann også, sier Børufsen.

Både Ole Martin Årst og Mads Stokkelien etterlyste flere innlegg å jobbe med i kampen.

— Ja, jeg skulle gjerne ha slått flere innlegg jeg også. Jeg følte vi slet litt, spesielt i førsteomgang. Utover i andreomgangen kom vi litt mer med, men vi skulle helt klart ha hatt flere innlegg. Det klarte vi dessverre ikke, sier Børufsen.