Jamaica spiller kvartfinale mot vertsnasjonen USA søndag kveld. Ryker Rodolph Austin & Co. ut av Gold Cup da, kan han vende nesen hjemover mot Bergen over helgen. Der venter et Brann-lag som savner sin midtbanemotor og som trenger så mange spillere som mulig i det som er et meget hektisk kampprogram.

Kanskje han kan rekke Sogndal onsdag? Han må i hvert fall komme så fort han kan, vi må se på dette , sier Rune Skarsfjord til bt.no.

Skulle Jamaica slå USA, spilles ikke semifinalene før onsdag. Går man hele veien til finalen blir Austin i USA til 25. juni i hvert fall.

Fem kamper på 16 dager

Den tynne stallen på klubblaget har et hektisk kampprogram foran seg før ferien starter 4.juli:

#Aalesund (hjemme) søndag

Sogndal (hjemme) cup - onsdag

Sarpsborg 08 (borte) - mandag 27/6

Odd Grenland (hjemme) - torsdag 30/6

Stabæk (hjemme) - søndag 3.juli

Kort oppsummert: Fem kamper på de 16 neste dagene.

Austin er en hyggelig gutt som vi gleder oss til å få tilbake. Men vi må klare å vinne fotballkamper uten ham også , sier Branns trener.

Rodolph Austin var en svært viktig spiller for Brann i vår. Med susende taklinger, tunge løp og skuddforsøk var han maskin på midtbanen. Brann slo Sogndal, men har tapt mot Tromsø og Viking i de tre kampene uten Austin.

- Spillerne liker det

Fredagen brukte Brann til å fordøye Bengt Sæternes X 3 og nederlaget i Stavanger. En rolig morgen i Rogaland ble etterfulgt av spillermøte og en kort restitusjonsøkt på Nymark og i gymsalen. Treningene fremover vil ikke bli all verden med tanke på den tette terminlisten. Lørdag blir det rolig før Aalesund kommer søndag.

Spillerne liker jo å spille kamper, de er glad for at vi har så tett program. Det viktigste er at vi holder folk friske , sier Skarsfjord.

- Skulle du gjerne hatt mer tid med laget på treningsfeltet ?

Vi har hatt mye tid på feltet. Og man lærer mye i kamp også, jeg har ikke noe entydig svar til det på det , sier Skarsfjord.