Wes Hoolahan, Cameron Jerome og Steven Naismith scoret målene da Norwich tok tre nye poeng hjemme Carrow Road. Dexter Blackstock reduserte for gjestene i det 74. minutt, men Naismith trygget seieren minuttet før slutt.

— Dette var en veldig god kamp. Vi hadde ballen mye, skapte masse sjanser, og eneste ankepunkt var at vi ikke omsatte det i en større seier, sa Norwich-manager Alex Neill.

Rotherham-manager Alan Stubbs ble imponert av hjemmelaget.

— Vi møtte en Premier League-tropp i alt annet enn navnet, sa han.

Norwich troner øverst med 26 poeng etter 12 runder, men Newcastle henger med. Laget slo Brentford 3-1 på St. James' Park. Ciaran Clark og Dwight Gayle (2) fikk nettsus for hjemmelaget.

Huddersfield er i likhet med Newcastle ett poeng bak Norwich og vil ta igjen tabelltoppen om det blir seier over Sheffield Wednesday søndag.

Samuelsen fikk tillit

Martin Samuelsen har slitt med lite spilletid for bunnlaget Blackburn, men lørdag fikk han sjansen fra start i hjemmekampen mot Ipswich. Nordmannen maktet imidlertid ikke å bidra til tre poeng. Matchen på Ewood Park endte til slutt målløs.

Samuelsen, som fikk sitt første A-landslagsmål mot San Marino nylig, ble erstattet av Elliott Bennett etter 62 minutters spill. Blackburn har kun Rotherham bak seg på tabellen i mesterskapsserien. Det er to poeng opp til Cardiff på sikker plass. (©NTB)