MOLDE (Rbnett): En rekke Molde-spillere havnet på blokka til utenlandske storklubber etter de sterke prestasjonene i Europa League i fjor høst. Det kan føre til at flere av se sentrale brikkene de siste sesongene forsvinner i løpet av januar.

Etter det Romsdals Budstikke erfarer har Harmeet Singh tilbud fra flere tyrkiske klubber, blant dem Galatasaray som ble seriemester sist sesong. Nå ligger klubben på tredjeplass bak Besiktas og Fenerbahce.

Dersom Singh signerer kontrakten, blir han lagkamerat med superstjerner som den nederlandske midtbanestrategen Wesley Sneijder og den tyske storscoreren Lukas Podolski.

Tilbud fra flere klubber

Verken Harmeet Singh eller agent Jim Solbakken har besvart Rbnetts henvendelser fredag. Men midtbanespilleren skal også ha tilbud fra russiske og skandinaviske klubber. Alt tyder på at 25-åringen er ferdig i Molde.

Torsdag bekreftet tyrkiske Sivasspor på sine hjemmesider at Etzaz Hussain har signert en kontrakt fram til sommeren 2018.

Dermed må Ole Gunnar Solskjær trolig fylle to store hull på midtbanen foran årets sesong, som starter allerede med bortekamp mot Sevilla 18. februar.

Høiland vurderer

Tommy Høiland er den tredje Bosman-spilleren som kan forsvinne fra Molde. Spissen skal vurdere flere økonomisk lukrative tilbud fra utlandet.

Høiland henviser til agent Jim Solbakken, men skriver i en sms at han foreløpig ikke har sagt nei til Molde.

Ola Kamara har også vært i dialog med MFK-ledelsen, som har opsjon på å kjøpe ham ut av kontrakten med Austria Wien. Spissen var heller ikke på plass da Molde-spillerne ble samlet til fysiske tester fredag. Han skal ha et ønske om å fortsette karrieren i en europeisk liga.

Kamara har avtale med det internasjonale agentselskapet Stars & Friends. Selskapets representant i Norge, Andreas Ekker, har ikke besvart Rbnetts henvendelser.

PS: Ifølge tyrkiske nettsteder er også Martin Linnes på vei til Galatasaray. Molde-backen har to ganger sagt nei til lukrativ avtale med Besiktas, men er nå på ny aktuell for et eventyr i Istanbul. Linnes har kontrakt med MFK ut sesongen 2017.