Rettighetsselskapet Medge Consulting bekrefter i dag at de har solgt rettighetene til å sende Premier League i Danmark.

Det betyr med andre ord at Medge Consulting og fotballagent Rune Hauge er nærmere en nordisk avtale, som vil gi Premier League på TV2 til høsten, skriver Kampanje.

— Jeg kan herved bekrefte at vi har gjort en avtale med SBS Danmark om kjøp av rettighetene til Premier League, sier Peter Liljestrand i Medge Consulting til nettstedet.

For at avtalen skal bli gjeldende er den avhengig av en formell godkjennelse fra Premier League. Det ser dermed mørkt ut for om Canal+ og eierselskapet TV4 Gruppen skal klare å beholde rettighetene til Premier League.

De har tidligere uttalt at de ikke er bekymret for at de skal miste rettighetene. Bakgrunnen for det har vært at Rune Hauge må selge rettighetene til alle de nordiske landene for å få finansiert oppkjøpet av rettighetene til Premier League.

Det eneste fotballagent Hauge vil kommentere til Kampanje er at ting skjer. Det har tidligere blitt spekulert i at Mege Consulting kjøpte rettighetene til å sende Premier League for drøyt en milliard norske kroner.

— Avtalen med Norge og Danmark er solide og er uavhengige av heverandre. Jeg vil ikke gå inn i den tidligere debatten i mediene, men jeg kan svare ja på at vi fortsetter å selge rettightene i Sverige og Finland, sier Liljestrand i Medge Consulting til Kampanje.